Български > Bестник
Турция по пътя към членство в ЕС
Isyankar:
--- Quote from: havallar on April 22, 2009, 15:11 --- Чакай чакай много професии имаш само в този форум,и ти почна да не си ги помниш...... ;D
До колкото знам за да имаш диплома специалист то трябва да имаш повечече от две лекции......
Да те питам ,как си с дробите...
--- End quote ---
Дипломи имам една за бакалавър и две за магистър (признавам си, че едната ще я получа след още 1-2 семестъра, ама съм отличник и едва ли ще има проблеми). Гледам към докторантурите вече...:) Канят ме хората - мога ли да откажа сега...:)
Дипломите за специалсти - ги оставям на тебе.
Ама като не ти оттърват данни, защо се захвана сега с моите дипломи пък ... Гледай там числата и анализирай, за да може като се върна по-късно да успееш с реални стопански, икономически и статистически СРАВНИТЕЛНИ факти да ме убедиш за величието на южната ни съседка :)
havallar:
"специалсти"-Виждам колко години си учил за да пишеш неправилно БГ думите.А после Турците виновни.Убеди ме в собственото ти величие,предавам се.Простотията няма граници... ;D
"докторантурите" ;D
mirvam:
--- Quote from: Isyankar on April 22, 2009, 11:42 ---Дали пък не трябва ЕС да води преговори да се присъединява към Турция ?
--- End quote ---
Май си прав.
havallar:
--- Quote from: mirvam on April 22, 2009, 16:32 ---Май си прав.
--- End quote ---
Най-сетне да стигнем до единомислие,аз си помислих ,че съм сирак с моето мнение.Благодаря.
Isyankar:
--- Quote from: havallar on April 22, 2009, 15:40 ---"специалсти"-Виждам колко години си учил за да пишеш неправилно БГ думите.А после Турците виновни.Убеди ме в собственото ти величие,предавам се.Простотията няма граници... ;D
"докторантурите" ;D
--- End quote ---
Като започнеш да пишеш с моята бързина и без да правиш редакция на постовете си и изпускаш по една две букви - ела ми се обади. Учил съм 2 год машинопис навремето - използват ме дори в университета за бърз набор на текст, където правя редакция не на неграмотно написани думи, които ти правиш, а на технически грешки ... "специалсти" нито може да се изговори, камо ли изпише .... Търсиш под вола теле...За моето величие не ми трябва нито признанието ти, нито нищо твое - държавата достатъчно ми плаща.
Радвам се иначе, че стигнахме до единомислие.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version