Български > Bестник
Турция по пътя към членство в ЕС
Тоска:
кюрдската област e в Северен Ирак
Gelina:
--- Quote from: Isyankar on May 12, 2009, 10:48 ---Доста си права....Може да звуча черногледо, но реалността е, че много хора и в следващите 20 години може да не усетят, че са в ЕС ... ама това си е техен проблем в крайна сметка...Аз лично го усещам и много добре ми действа и затова се чувствам загрижен за него...:)
--- End quote ---
Като те гледам ,май и ти не си усетил! :) Ама нали трябва да се похвалиш, иначе няма да е в твой стил!
"Хвали ме усто,или......"
"Умря циганката дет ме хвалеше и сега сам ще се хваля"! ;)
Gelina:
--- Quote from: celestialwish on May 12, 2009, 11:04 ---Нека си напредва. :)
Най-малкото би било интересно
Кюрдистан да стане част от съюза.
--- End quote ---
--- Quote from: Toska on May 12, 2009, 11:08 ---кюрдската област e в Северен Ирак
--- End quote ---
Ами то човек в желанието си да изтъкне, понякога става за смях!
И без теб и Исянкар Турция ще си напредва! Оправихте България и берете грижа за Турция! :)
Isyankar:
--- Quote from: Gelina on May 12, 2009, 11:33 ---Като те гледам ,май и ти не си усетил! :) Ама нали трябва да се похвалиш, иначе няма да е в твой стил!
"Хвали ме усто,или......"
"Умря циганката дет ме хвалеше и сега сам ще се хваля"! ;)
--- End quote ---
Как пък видя, че не съм усетил ... Аз видях, че ти се хвалиш, че не си усетила и исках да ти кажа, че не всички се хвалят като усетят и затова ти отговорих ... Ей, виждаш ли как твоите хвалби предизвикиват нарочно и чужди...
Ти сега да не завиждаш, че не си усетила Европата...като идвам към Рибново ще ти донеса малко, обещавам ! Мисля, че ще ти хареса.....Макар, че те хващам в долнопробна лъжа отново и трябва и аз да вкарам някоя поговорка, ама ще ми се обидиш пак ... Само да ти напомня, че половината Рибново е по Европа-та с личните си карти и това не би било много възможно преди 10 години ... Ама ти нали трябва да се оплачеш...По-лесно се живее като "мъченик" и "онеправдан" ... Няма да пускам поговорки ... :) :) :)
Isyankar:
--- Quote from: Gelina on May 12, 2009, 11:38 ---И без теб и Исянкар Турция ще си напредва! Оправихте България и берете грижа за Турция! :)
--- End quote ---
Ми аз с каквото мога помагам за оправянето на България и имам малко свободно време и за Турция, а ти лично за коя страна спомагаш за оправянето ? Или само критикуваш типично по български, че никой нищо не оправя...:) :) :) Родът има тракийски имоти в Турция да те осведомя и те вече са залегнали в доклад на ЕС като едно от условията (изплащането на обезщетенията на тракийските бежанзи) за присъединяване на Турция към ЕС - после ми говори, че не ме засягало....Ама нали все трябва да ми правиш контри на всяко мнение - нищо, че недообмислени и безмислени дори ... :)) Тъй, че - пожелавам ти на тебе никога да не си зависима от членството на Турция в ЕС, тъй както половината Тракия....:) Радвай се, че не те засяга този въпрос и бъди по-активна в другите теми, тогава..., а не само да ме контриш просто за спорта във всяка тема :) :) :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version