Български > Bестник
Турция по пътя към членство в ЕС
Gelina:
Аз да се оплаквам,не ме познаваш! И преди и сега си ми е добре!
Шукер! ;) Ооо, моля те,няма нужда от подаръци,доволна съм и от малкото ,което имам! :)
Gelina:
--- Quote from: Isyankar on May 12, 2009, 11:42 ---Ми аз с каквото мога помагам за оправянето на България и имам малко свободно време и за Турция, а ти лично за коя страна спомагаш за оправянето ? Или само критикуваш типично по български, че никой нищо не оправя...:) :) :) Родът има тракийски имоти в Турция да те осведомя и те вече са залегнали в доклад на ЕС като едно от условията (изплащането на обезщетенията на тракийските бежанзи) за присъединяване на Турция към ЕС - после ми говори, че не ме засягало....Ама нали все трябва да ми правиш контри на всяко мнение - нищо, че недообмислени и безмислени дори ... :)) Тъй, че - пожелавам ти на тебе никога да не си зависима от членството на Турция в ЕС, тъй както половината Тракия....:) Радвай се, че не те засяга този въпрос и бъди по-активна в другите теми, тогава..., а не само да ме контриш просто за спорта във всяка тема :) :) :)
--- End quote ---
кеф ми е да те дразня! :)
Gelina:
--- Quote from: celestialwish on May 12, 2009, 11:43 ---Българийка и Турцийка слабо ме вълнувкат.
Те ще си се оправят и без нас.
Важното е ти да се веселиш както трябва :)
--- End quote ---
Ауууу,с какво пренебрежение говорим за България. Що така?
shaban:
--- Quote from: Isyankar on May 12, 2009, 10:15 ---А тя е, че мнозинството от европейците и мнозинството от турците не желаят Република Турция да бъде пълноправен член на ЕС.
--- End quote ---
Г-н демограф,географ и най-вече граф,а спомняте ли си как беше в България когато се заявяваше
кандидат- членство . Имаше ли проучване на общественото мнение , референдум и т. н. и интересуваше ли Ви какво желае обществото в България или вас Ви интересува само какво желае обществото в Турция.
shaban:
--- Quote from: Isyankar on May 12, 2009, 11:42 --- Родът има тракийски имоти в Турция да те осведомя и те вече са залегнали в доклад на ЕС като едно от условията (изплащането на обезщетенията на тракийските бежанзи) за присъединяване на Турция към ЕС - после ми говори, че не ме засягало....
--- End quote ---
Това ли Ви е проблема или просто обичате да си врете гагата в чужди дворове и ако може да цап-царапим нещо .
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version