Български > Bестник

Турция по пътя към членство в ЕС

<< < (164/283) > >>

sultan selim:
http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=20293&Itemid=1

Seliam-hodja:
Istanbul By Night - A City of Dreams [2011 HD VIDEO]

Истанбул е един великолепен град, несравним с нито един друг град по света. Уникален е във всеки един аспект! Един козмополитен град с население повече от два пъти населението на България и БВП почти 3 пъти на България.

onegavon:
На мене ми се струва малко пренаселен и инфраструктурата трудно издържа това огромно множество от хора.Това е проблем на всички големи метрополии о т този тип , като Кайро,Техеран,Калкута,Мексико сити и т.н.Богатите бягат на чист въдух в предградията , а плебса остава да гълта мръсния въздух и да бачка до припадък.Повечето помаци трябва да са щастливи , че живеят в екологично чисти планински райони и пият чиста планинска вода .Така , че много не се прехласвайте по прелестите на големия град.Тя и София която е едно нищо в сравнение с Истанбул става все по- зле от многобройните коли и боклуци.

Hat:
Ти просто не си ходил в Истанбул.Направи една екскурзия и ще разбереш,какво значи град на миналото и бъдещето съчетани в едно,който пленява всеки нов посетител.

onegavon:
За екскурзия става, има много какво да се види.Но, не бих живял и работил в него.На мен в София ми е неприятно да вися по задръстванията и да гълтам пушилаци камо ли в Истанбул.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version