Български > Bестник
Турция по пътя към членство в ЕС
Isyankar:
--- Quote from: rodoplar on May 12, 2009, 12:40 ---Da Problemite na bylgaria (naprimer s pomakistan) sa sy6to togava problemi na europeiski soyuz i v 4astnot turcia. Zna4i v turciq ima mnogo pomaci (nad 500.000) koito iskat podobni ne6ta
--- End quote ---
За първи път чувам за Помакистан. Такъв проблем България няма. Помаците не са проблем нито на ЕС, нито на България. Те са истински, достойни европейци - и по култура, и по гени и по каквото си искаш ... Тъй, че те никога няма да са проблем на ЕС.... Но виж за кюрдите не мога да кажа същите неща ... Определено биха били проблем на ЕС ... Да не ми се обиждат, но аз лично смятам, че кюрдите не са европейци все още по култура и манталитет и не желая да бъда в един съюз с тях. На същото мнение са и много европейци. Тъй, че ето ти един реален проблем.
Isyankar:
--- Quote from: Metka on May 12, 2009, 12:36 ---Автохтонно , не автохтомно.
Когато ми копираш термините поне ги пиши правилно за да се гордея че си ми добър ученик.
Или може би искаш да надминеш учителя си?
Може би прибавената буквичка от тебе е вид аналогия със думата - Автономно население.
Ако е така , това означава че автоматически попадаш в черния списък на Боян Добрев.
Ам кво а ти кажа - добре дошъл си ми Исианкар!
Па яз си мислех че ти ще ни носиш портокали за свиждане, ама язък.....
--- End quote ---
Много поздрави на другаря Сербест да пратиш от мене...Това мога само да ти отговоря :) И стига си сънувал автономии ... Нали си имате един автономен форум ... Не знам как те пуснаха тук без да си се извинил за всичките глупости...
Айде да не продължавам с офф-топика, но пък твоето мнение беше точно такова...
Isyankar:
--- Quote from: rodoplar on May 12, 2009, 12:40 ---Da Problemite na bylgaria (naprimer s pomakistan) sa sy6to togava problemi na europeiski soyuz i v 4astnot turcia. Zna4i v turciq ima mnogo pomaci (nad 500.000) koito iskat podobni ne6ta
--- End quote ---
Проблемите на България ще станат проблеми на Турция, когато тя се присъедини към ЕС...Но друг е въпроса дали това ще се случи...Да не слагаме каруцата пред коня...
Isyankar:
--- Quote from: Metka on May 12, 2009, 12:36 ---Автохтонно , не автохтомно.
--- End quote ---
Термина, г-н учителю (не знам за теб, но аз поне имам педагогическо образование) го чух за първи от Божидар Димитров не помня кога. Историята за съжаление не ми е силна страна, но пък икономическите и географските термини са ми по-познати, а на теб кои ?
shaban:
--- Quote from: Isyankar on May 12, 2009, 12:19 ---Нашите проблеми са и проблеми на Турция, ако желае да бъде част от ЕС. Но и проблемите на Турция (например с Кюрдистан) са също тогава проблеми на ЕС и в частност България, ако Турция желае да бъде член на ЕС. Проблеми да искаш...
--- End quote ---
Значи ,ние решаваме вече чуждите проблеми, но само срещу определена цена.
Защоту Иначи Аз съм най гулямия ,айде молъ ви съ да ни мъ занимаате с глупусти ут мени сичкото зависи,брей..
"Пази ,боже сляпо да прогледа .......с едното око". Колко хубаво го е казал един от наистина големите българи.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version