Български > Дискусии
РАВНОСМЕТКА. POMAK.EU - НАКЪДЕ ОТИВАМЕ?
mustafa_b:
Бояне, с шикалкавене няма да минеш. В постинга споменаваш за 90% от мненията "досега", а не напоследък. Т.е, в случая радикалистът си ти, защото желаеш промяна на статуквото, утвърдило се в сайта още от самото му създаване.
--- Quote ---...защото досега той е бил в 90% гласът на роднините от неврокопската радикална група, които са една нищожна част от помаците...
--- End quote ---
Dobrev:
--- Quote from: mustafa_b on May 11, 2009, 17:39 ---Бояне, с шикалкавене няма да минеш. В постинга споменаваш за 90% от мненията "досега", а не напоследък. Т.е, в случая радикалистът си ти, защото желаеш промяна на статуквото, утвърдило се в сайта още от самото му създаване.
--- End quote ---
Какво е статуквото? Дефинирай го да чуем твоето виждане по въпроса!
На радикалисти само с радикални мерки можеш да отвърнеш - щом ме смяташ за радикалист - ок. Дреме ми! Чувал съм ги какви ли не по мой адрес.
Tralala:
Е споделете вашата равносметка. Нещо промени ли се в мирогледа ви откакто списвате във форума. ;)
Темата пак се изродява в лични нападки.
Истинският глас на "помаците" в Бг ще го чуем на изборите...
oruch:
Ислямът не може да се дефинира само с един пост.Най добре го разбират тези които го изпълняват.И мисля, че е добре да се спре със злоупотребите по адрез на това какъв и от къде е дошъл той.Факт е, че досега нищо не се доказа от ДАНС.Оставете помаците спокойно да изпълняват религията си, която е носила и им носи вярата да оцеляват и вървят напред.
mustafa_b:
Аз не виждам нередности във форума. Имаше един луд с 24 ника, който разиграваше модераторите цяла седмица. В резултат някои провокатори се възползваха от суматохата и публикуваха някакво си знаме. Няколко участници сигнализирахме за това знаме и то бе "снето".
Честно казано, не разбирам каква е тази истерия. "Клонираният" вече го няма, въведоха се нови правила за регистриране и нещата се успокоиха.
Тази тема на Боян обаче, бе гръм от ясно небе.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version