Български > Дискусии
РАВНОСМЕТКА. POMAK.EU - НАКЪДЕ ОТИВАМЕ?
dim56:
Мустафа и река Въча - вие има какво да дадете на този сайт! Не е необходимо да се целувате и прегръщате - спорете по същество. Гоненето на вещици не е приятно за разумните хора. Вярно е, че много хора тук искат "здравите сили да надвият здравия разум" - мисля, че вие не сте от тях ;)
mustafa_b:
Рахмие, за каква прошка говориш тук? Въпросът е принципен. Забраната по IP се налага с цел да се защитят останалите членове. Забраната се отнася за съответното лице, а не формално на неговия ник.
На кого да се извинявам? Аз не съм се карал с никого. За какво да се помирявам? Затова, че и новата система за регистрация не върши работа ли?! Лицето вече направи заявки за модератор - на такъв човек ли да се доверявам?! Не, мерси - нямам нужда от такава защита.
Нека да остане - спестете му нови 20 лева. Аз ще напусна за известно време. Форумът ще ми липсва, но трябва да го направя за да защитя принципите на доверие и прозрачност. А Админите не забравяйте това - веднъж направи ли се компромис - доверието отива на вятъра...
Tralala:
--- Quote from: mustafa_b on May 17, 2009, 22:24 ---... Аз ще напусна за известно време. Форумът ще ми липсва, но трябва да го направя за да защитя принципите на доверие и прозрачност. ...
--- End quote ---
Мустафа, на къде отиваш ;)
Мн гадно е да поставяш така нещата, или аз, или той, а?
al-fatiha:
Наистина, накъде отиваме.....
geraka:
Сложно стана май?.. Какво да направим, че хем Река Въча да остане, хем модераторите да защитят правилата на форума, хем Мустафата да е доволен?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version