Български > Дискусии
РАВНОСМЕТКА. POMAK.EU - НАКЪДЕ ОТИВАМЕ?
Tralala:
--- Quote from: Metka on May 11, 2009, 23:13 ---..
Обявяването и разпознаването на нас в саита , като "врагове" е винаги бил актуален поради липса на балансираност
и прибързани заключения дори и след 10 поста като твоите.
И то точно ти си христоматийният пример за това.
...
--- End quote ---
Не съм прибързала, защото съм чела половин година тук преди да си позволя да поствам. Самоприписваш се към "враговете", а се разграничаваш от цитатите, което само по себе си е оксиморон... Подфорумът е "дискусия", а не лично разчистване на сметки.
Не приемате критика, а?
geraka:
--- Quote from: boyandobrev on May 11, 2009, 16:09 ---
На няколко пъти съм си казвал, че ще престана да пиша тук и ще се радвам на живота си, но веднъж като си се хванал на хорото – трябва да го довършиш. Може да се спъваш, може да падаш, но трябва да продължиш докрай.
--- End quote ---
Бояне, не се предавай! Поздравления за темата! Желая ти успех!
abc:
Герак, поздравления за първия ти пост :)
geraka:
--- Quote from: abc on May 11, 2009, 23:34 ---Герак, поздравления за първия ти пост :) ...
--- End quote ---
...крайно време беше ;)
Metka:
--- Quote from: Tralala on May 11, 2009, 23:24 ---Не съм прибързала, защото съм чела половин година тук преди да си позволя да поствам. Самоприписваш се към "враговете", а се разграничаваш от цитатите, което само по себе си е оксиморон... Подфорумът е "дискусия", а не лично разчистване на сметки.
Не приемате критика, а?
--- End quote ---
Критиката когато е поръчкова не е автентична.
Нашето мнение е че във всички религий има радикализъм, дори радикален, е и войнственият атеизъм.
Аз наричам автентична критика онази критика, която се случва вътре в самата общност.
Бих дал за пример село Рибново.
Показна акция , която се оказа ракета носител за Яне Янев.
Нима той е спрял религиозния фанатизъм, ако е имало изобщо такъв?
- Глупости..
Нашето население винаги е било лоялно към държавноста, към институцийте.Още повече че в традиционната муслуманска култура това е задължение.
Именно това лоялно население е коректива да няма радикализъм.
Но не само ислямски , ами и християнски.....
Защото радикализма не е патент на исляма.Ако четеш история на древни култури спомни си как след появата на християнството , как християнските орди в Египет упражняват погроми върху уникалните египетски паметници на културата.
Така че нека да не се заиграваме с тези силни термини...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version