Български > Дискусии

Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...

<< < (24/255) > >>

crusader:

--- Quote from: Балканджия on June 11, 2009, 14:00 ---Принципно знаеш ли си родословното дърво назад неколко поколения, щото то и навремето жените често са забягвали по чуждо. Я провери пък туку виж може и да имаш некой и друг примес ;)

--- End quote ---
Чини ми се че при тебе го има тоя проблем, понеже така и не можеш да кажеш какъв си ... Ееей, мислех си че тука може да стане някаква по-научно-интелигентна дискусия, но явно тая река не е подходяща за кораби с голямо газене:)

Hashashin:

--- Quote from: crusader on June 11, 2009, 14:24 ---Чини ми се че при тебе го има тоя проблем, понеже така и не можеш да кажеш какъв си ... Ееей, мислех си че тука може да стане някаква по-научно-интелигентна дискусия, но явно тая река не е подходяща за кораби с голямо газене:)

--- End quote ---
Твоя кораб е с доста плитко газене, мой. Направо си е плоскодънна лодка за блатно плаване

Българин:
Ей, почнахте дискусията като на чаршията в "Столипиново"! Я малко по-възпитано! Уж и двамата сте наследници на една от най-великите европейски цивилизации, а тука само ориенталщина виждам напоследък.

fotakiev:

--- Quote from: crusader on June 11, 2009, 14:24 ---Чини ми се че при тебе го има тоя проблем, понеже така и не можеш да кажеш какъв си ... Ееей, мислех си че тука може да стане някаква по-научно-интелигентна дискусия, но явно тая река не е подходяща за кораби с голямо газене:)

--- End quote ---
Има други теми, където можеш спокойно да разгърнеш платната....

Hashashin:

--- Quote from: Българин on June 11, 2009, 14:32 ---Ей, почнахте дискусията като на чаршията в "Столипиново"! Я малко по-възпитано! Уж и двамата сте наследници на една от най-великите европейски цивилизации, а тука само ориенталщина виждам напоследък.

--- End quote ---
Аз не претендирам да съм особено цивилизован, пък и съм потомък на дивите славяни дето са поизпотили ромейската империя малко. И за това ми е много Х как човек претендиращ че е наследник същите тези диви и непокорни славяни да има толкова много комплекси като това момче. Честно да ти кажа брат, жал ми е за него.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version