Български > Дискусии

Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...

<< < (232/255) > >>

abc:
Чувал ли си за емоционална възраст? Държиш се като 13 годишен пубер.

Hadj:
  pomak BG ,не се надявай на добри чувства,може би по-точно от мен знаеш хадиса.
    /И не ще ви заобичат докато не станете като тях/-цитирам по памет.

abc:
Хадж, така по-лесно се живее когато собствените кривици се обвързват с глобални причини. Малко като при негрите. Тях не ги вземат на работа не защото не са учили, а защото са негри. Не ги арестуват защото крадат, а защото са негри. Вали им дъжд защото са негри, лови ги разстройство, защото са негри... Всички са им криви, но не се сещат да погледнат в огледалото, защото не допускат, че проблема си е в самите тях. Харесва им да са жертви.

pomak BG:
Аз не съм искал нищо от тази жена за да изглеждам на 13, пък и най-малкото желанието ми е да и се харесам на нея или на някоя друга като нея или да се чуствам жертва, както ме описва абв просто исках да и кажа че си приличаме в грандоманията и фанатичността нищо повече.

pomak BG:
Abc ima neshto wqrno w towa koeto si pisal, no to e mnogo malko ot samata dejtwitelnost. Kato cqlo az sym postignal mnogo powece ot primera, kojto si dal. I se gordeq ne s tova, a ce sym go postignal sam sis sobstvenata si volq i s mnogo drugi prijiveli trudnosti. Za tova sym blagodaren naj vece na Allah, tij kato negovata namesa v reshavaneto na mnojestvoto problemi se okaza v moq polza. ne sim mislil i za mig da se zadovolq s postignatoto do tuk reshen sim da podiljavam da se borq s jivota i da izkacvam vse povece i povece virhove, ne sis lijliva samolicnost, a s moyata si i ne s lizane na gizove, a crez umit i razomit kojto pretejavam. Eto tvoq primer, kade moje da se vmesti.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version