Български > Дискусии
Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...
ficinka:
ficinka:
/][/URL]
pomag:
Привет на всички помаци във форума. Изненадам съм от начина как в живота някои неща не ги забелязваме, оценяваме и виждаме. Защо трябваше да отида във Франция и да видя записа на DVD на певческата група "КЕНАР" с.Градежница? ПРЕКРАСНИСА! Искам също да споделя, за което се гордея с това, хората, които работехме тази сезонна работа от 170 човека -70 бяха помаци и когато се разбере за другия какъв е колко топли и сърдечни ставаме, като че ли до нас е най-близкия човек и че има хора около теб на които можеш да разчиташ. ГОРДЕЯ СЕ , ЧЕ СЪМ ПОМАК!!!
ficinka:
Привет pomag ,радвам се ,че отново си сред нас , така е покрай борбата ни да постигнем това което искаме , забравяме да се радваме и ценим това ,което имаме!Групата наистина е прекрасна , евалла на тези хора ,които отделят от свободното си време да се занимават с музика , да запазят песните ни живи ,имам възможността да бъда част от този колектив , и с ръка на сърцето мога да кажа ,че всички дават всичко от себеси да съществува и да се развива женска певческа група "Кенар",като се има впредвид трудностите които имат от финансова гледна точка тук е мястото да благодаря на всеки спонсорирал по някакъв начин тези хора, и също така да приветствам ако има желаещи да помогнат да се обадят .Всяка помощт е добре дошла и ще бъде оценена подобаващо.Благодаря предварително. :)
yusu:
Глогово & Рибново 100% общо минало
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version