Български > Дискусии
Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...
Беглик:
Pomak BG, такъв един курбан в полза на морала, колко би струвал?
pomak BG:
Селча доколкото разбрах по време на едно от изказванията си Вежди Рашидов напоследък споменал, че турското население можело да се оправлява, ама имало едни дето им викали помаци които не подлежали на контрол. Горе долу и аз съм на това мнение. С една дума от шопето по-твърдоглави има и това са помаците. Сигурно някога нещо ще накара тази част да се чукнат по-главите. Винаги в молитвите си към Аллах го споменавам това. Аллах да ги напътства, че наистина както казваш беля сме си.
Беглик за теб ще е без пари. Та ти нали си морален? Или се лъжа!?
Беглик:
Pomak BG, гледам да съм морален, защото ако няма морал всичко друго отива на кино. За мен моралът е в основата на всичко, а номер едно в морала е трудолюбието. Понеже преди малко спомена за откровенията Благата вест, те публикувани ли са на български?
pomak BG:
Благата вест Беглик била откровение на Иисус от Отец или Аллах. Както казвали иудео християните наречени назаряни и евионотсти, че Иисус е един от великите пророци и че неговата дейност била свързана в разяснение и допълнение на Старозаветния закон с нови правила и норми. Именно тези нови правила и норми били тази Блага вест. От тях в Евангелията има отделни чати, но като цяло оригинала останъл в главата на Иисус.
Беглик:
Благодаря, Помак БГ. С една дума, тези разяснения/откровения не са в отделна книга.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version