Български > Дискусии

Жената

<< < (20/32) > >>

dimitar:
Гелина, преди две- три години бях на почивка. В стаята бяхме с един българо-мохамеданин /той се наричаше така/. Беше със средно-техническо образование. Имаше две внучки. Каза че са отличнички, но няма да ги пуснат да учат.
През времето което изкарахме заедно му говорих доста за съвременното общество и начин на живот, казвах му непременно  да учат. От начало не даваше дума да се издума за това. После започна да се замисля. Когато си тръгнах дойде да ме изпрати, прегърнахме се, очите ни се насълзиха. Тогава той ми каза: "Димитре, благодаря на Аллах и Господ, че ме срещнаха с теб".

mustafa_b:

--- Quote from: dimitar on July 01, 2009, 13:15 ---Тогава той ми каза: "Димитре, благодаря на Аллах и Господ, че ме срещнаха с теб".

--- End quote ---

Е, нали не очакваш сега и ние да кажем същото  :D

Gelina:

--- Quote from: dimitar on July 01, 2009, 13:15 ---Гелина, преди две- три години бях на почивка. В стаята бяхме с един българо-мохамеданин /той се наричаше така/. Беше със средно-техническо образование. Имаше две внучки. Каза че са отличнички, но няма да ги пуснат да учат.
През времето което изкарахме заедно му говорих доста за съвременното общество и начин на живот, казвах му непременно  да учат. От начало не даваше дума да се издума за това. После започна да се замисля. Когато си тръгнах дойде да ме изпрати, прегърнахме се, очите ни се насълзиха. Тогава той ми каза: "Димитре, благодаря на Аллах и Господ, че ме срещнаха с теб".

--- End quote ---

Радвам се,че си убедил някого в това,че да отидеш в "големия град" и да учиш, не е поквара! дано повечето да го осъзнаят! Всичко зависи от това,как си възпитал децата си, а който си е покварен, и търси да се занимава с глупости,ще го направи и на село!

Gelina:
Метка, на теб някой като ти провтиворечи ,скачаш като ужилен! При нас е така, а доказателства колкото искаш! Ела и питай защо почти всички ,които са завършили средно не продължават,те самите ще ти отговорят! И айде моля ти се не намесвай ВП, защото няма нищо общо!

mustafa_b:
Gelina, а как да учат ако държавата не им разрешава да посещават занятия със забрадки?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version