Български > Дискусии

От блога на Дилмана!

<< < (6/72) > >>

mustafa_b:
www.pomak.eu има претенциите да бъде виртуален дом на помаците, а не разграден двор и свърталище на ислямофоби и шовинисти.

Ако те интересува нещо от културата и религията на помаците, питай! Ако се вживяваш в ролята на "облагородител" и си тук да ни натрапваш възгледите си - определено си объркал сайта. Въпрос на време е докога ще те търпим тук.

Metka:

--- Quote from: shaban on July 03, 2009, 12:30 ---Тодор Коруев - в."Дума"- "Антон Дончев"- "Време разделно"-"челната десеторка" -"Гласувайте за българското, дори и да е менте,щото няма да сме патриоти"- чиста проба шовинизизъм.Тодор Коруев от Чокманово - село известно с бандата на катила, разбойник ,комитата Лакудата ,които  в периода 1912 г.избиват цяло едно мирно село и подпалват къщите.Избиват част от хората и помашката махала на П. Серафимово ,а останалите прогонват .Същият ,Лакудата ,за заслуги е е назначен на висок полицейски ранг, ас лед като положението се нормализира е съден по "Закона за разбойничеството" като му отнемат заграбените имоти от едни почти безпомощни хора.
Тодор Коруев-кореспондент на "Работническо дело"в Москва и Прага и бивш зам. глав. редактор на в."Дума" ,автор на сборника с интервюта на изтъкнати български писатели "Горещи думи" и книгата "Тодор Генов. Литературна анкета", в която са включени разговорите между Тодор Коруев и издателят и редакторът на вестник "Вик" Тодор Генов, който поема публичната защита на Георги Димитров по време на Лайпцигския процес.
Един от стоте български интелектуалци които са против признаването на Косово.

Петър Бочуков, родом е от Широка лъка, кореспондент на "Работническо дело"също журналист на компартийна ясла.

Ето го шаблона "Родно място -Реваншисти- Комунисти -Журналисти - Работническо дело - Шовинисти"

Тук шовинисти не са желани,Българино.

--- End quote ---

Шабан - велик си!

Незнам от къде го намери това , ама е удар в десетката както казва абеце!
Материалът ти показва класически пример за различните трансформаций на българският социалнационализъм.
Слава богу че в България не стана война както в бивша Югославия,Армения,Чечения..

Именно тези войни са пример за рецидив осъществен от социалнационализма, като ерозивна форма на   социализма и комунизма.

PETER:

--- Quote from: mustafa_b on July 03, 2009, 17:45 ---Въпрос на време е докога ще те търпим тук.

--- End quote ---
Колко си далеч от толерантноста на Западната цивилизация. Твоето мяза на "Няма човек - няма проблем".
И то само защото имаме някакъв спор за религията ти. Спор Мустафа, не война. :)
Отново повтарям че два монолога не значат диалог.

Метка, какво има тук решава всеки сам за себе си. Аз показах какво има според мен.
Нито те карам да ме четеш, нито да ми пишеш.
Ако не ти харесвам може да се върнеш при Сербест. :)

Metka:

--- Quote from: PETER on July 03, 2009, 18:16 ---Колко си далеч от толерантноста на Западната цивилизация. Твоето мяза на "Няма човек - няма проблем".
И то само защото имаме някакъв спор за религията ти. Спор Мустафа, не война. :)

Метка, какво има тук решава всеки сам за себе си. Аз показах какво има според мен.
Нито те карам да ме четеш, нито да ми пишеш.
Ако не ти харесвам може да се върнеш при Сербест. :)

--- End quote ---

Ти не предлагаш никакъв проект на помаците.
Изглежда че ти доставя удоволствие да дразниш модераторите.

Аз мога да ида където си искам и когато си поискам.
Но когато аз искам , а не ти.

PETER:
Проекта е общ, не само за помаците, а за всички нас - светска Европа, единна и многообразна.
На този проект религията заради безкомпромисноста си само пречи.

Изразът "докога ще те търпим тук" e показателен. :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version