Български > Дискусии

От блога на Дилмана!

<< < (7/72) > >>

Metka:

--- Quote from: PETER on July 03, 2009, 18:28 ---Проекта е общ, не само за помаците, а за всички нас - светска Европа, единна и многообразна.
На този проект религията заради безкомпромисноста си само пречи.

--- End quote ---

Благодаря ти Петер, ама лицемерието ти ми идва в повече.
Аз съм убеден в бъдеща и истинска мултикултурна България и Европа.
Но ти не си убеден в това.
По скоро се криеш зад тази идея.

mustafa_b:

--- Quote ---Нашият уеб сайт pomak.eu, е платформа създадена със цел да запази помашката култура , а така също да насърчава комуникацията между помаците, които живеят в различни страни по света. Вече в течение на една година от създаването на нашият сайт и благодарение на активното участие на нaшите членове тук, сме успели да покажем пред света, че сме единственият сериозен източник за всякакв вид информация относно помаците
--- End quote ---

Не знам какви проекти го гонят ПЕТЕР, но сайтът си има цели, а с арогантното си поведение този участник с нищо не спомага за осъществяването им. Предлагам модераторите да преосмислят великодушието си, изразяващо се във "връщането" на ПЕТЕР във форума.

--- Quote ---Отново повтарям че два монолога не значат диалог.

--- End quote ---

А с това си изказване ПЕТЕР директно се противопоставя на втората цел на форума - цинично обезсърчава диалогът между помаците, наричайки го "два монолога".

abc:
mustafa_b не спря да казва, че мрази расистите и негрите.

Темата не беше ли за друго?

PETER:
Метка, защо лицемерие? :)
През цялото си присъствие тук съм защитавал тезата на Сам Харис че религиите трябва да отмрат.
http://e-vestnik.bg/3796
Причините са ясно изразени в статията.
Без отказ от религия не може да има съгласие и компромис между хората.

Колкото до мултикултурна България и Европа не съм изказал нито едно мнение против.
Напротив, считам че всеки има право да е такъв какъвто иска да е.
Вие се наричате помаци - OK помаци сте. Други македонци - няма проблем. Трети марсиянци - не ми пука.
Нали законите ни и начина ни на живот ще се определят от самите нас чрез гласуване, а не от някакъв текст писан някога от някого.

А за двата монолога визирам монолозите между нас Мустафа, не между други членове на сайта. :)

mustafa_b:

--- Quote from: abc on July 03, 2009, 18:53 ---mustafa_b не спря да казва, че мрази расистите и негрите.

Темата не беше ли за друго?

--- End quote ---

Да, темата е за Даниела Горчева - една истинска българка. Но също така и за отношението на някои хора към сайта, поради което поне по един път на ден се налага да напомням, че се нарича www.pomak.eu. А не атеист.ком, лаф-моабет.нет или разградендвор.орг. 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version