Български > Дискусии
От блога на Дилмана!
abc:
И? Какво предлагаш? Да изгоним християните?
Истинските българи са ли тези българи единствено които са със позиция като твоята? Другите българи несподелящи твоите позиции какви българи са? Ако ти беше християнин дали щеше да членуваш в Атака? Дали пък не си доста, а не малко краен?
С твоите страхове, дяволи и амбиции отказвам да се разбирам. Кое прави един българин истински и кое не не ми е ясно. Светогледа на mustafa_b и светогледа на света явно са в антагонизъм. Назад към корените и черупките. Да си стоим затворени в себе си, но да не говорим с гнусните българи ;) Мразим раситите и негрите. Може би и българите...
Аферим. Натовари и крехките плащи на една дама с твоите си работи...
abc:
..
mustafa_b:
--- Quote from: abc on July 03, 2009, 19:52 ---И? Какво предлагаш? Да изгоним християните?
Истинските българи са ли тези българи единствено които са със позиция като твоята? Другите българи несподелящи твоите позиции какви българи са? Ако ти беше християнин дали щеше да членуваш в Атака? Дали пък не си доста, а не малко краен?
С твоите страхове, дяволи и амбиции отказвам да се разбирам. Кое прави един българин истински и кое не не ми е ясно. Светогледа на mustafa_b и светогледа на света явно са в антагонизъм. Назад към корените и черупките. Да си стоим затворени в себе си, но да не говорим с гнусните българи ;) Мразим раситите и негрите. Може би и българите...
Аферим. Натовари и крехките плащи на една дама с твоите си работи...
--- End quote ---
Дълго време очаквах да чуя всичко това. А уж държеше да не напускам форума. Пак казвам - престоя тук изглежда не ти се отразява здравословно. Лошото е, че в последно време взе да посягаш и на здравето на други.
Този форум не е единствения, който посещавам. Но е специфичен и аз се опитвам да играя по правилата му. На друго място в мрежата съм друг. Твоят престой тук обаче е с постоянните си лирически отклонения да рушиш правилата (замисъла на сайта).
ПС - Дилмана е истинска българка, поради факта, че приема всички български граждани за равнопоставени българи, без да се съобразява с разните кореноподобни дарвинизми на "родолюбците". Това го е доказвала многократно, както в статиите си, така и в споровете във форумите с шовинистите.
abc:
Надали. Пиша това, което мисля. Не си позволявам на никого да кажа дали му е тук или там мястото. Не съм мнителен и не търся под всеки вол теле. Но не съм адвокат на другите и когато някой е написал нещо нека застане зад думите си, а не като един преден президент да каже нещо, а после да обяснява, че е искал да каже друго. Жалко е mustafa_b че репресивната държава ти е причинила страдания. Но аз нямам вина за това. Колкото и да казваш, че не е така твоите непрестанни нападки, упреци и поставяне този на това, а онзи на друго място стават досадни. Досадно е и когато казваш неща които вероятно не споделяш.
Хареса ми днес и едно изречение от един пост, но няма да го търся. Нямаме какво да делим, а ако сме заедно ще сме по-силни. Но първом трябва да направим крачки едни към други. И да не говорим неистини. И да не преценяваме хората първом според религията им.
Не искам никой да напуска. Всеки човек е ценен и може да обогати другите с нещо. Даже и ти
Nazmi:
--- Quote from: mustafa_b on July 03, 2009, 17:45 ---www.pomak.eu има претенциите да бъде виртуален дом на помаците, а не разграден двор и свърталище на ислямофоби и шовинисти.
Ако те интересува нещо от културата и религията на помаците, питай! Ако се вживяваш в ролята на "облагородител" и си тук да ни натрапваш възгледите си - определено си объркал сайта. Въпрос на време е докога ще те търпим тук.
--- End quote ---
ДА ,сайта е виртуален дом на помаците по света.Така поне Ръководството се стреми,което не значи ,че не трябва да има другомислещи но границата на толерантност и уважение към съдбата на помаците и да свикнат с нас! Мустафа_b, Шабан, Metka......вижда се браните истински сайта ни,както и много други наши членове и гости! При условие,че и в правилата на сайта е залегнало правилото да е" виртуален дом на помаците"- нека бъдем искрени,един дом е Дом когато в него влизат хора гостени добронамерено настроени,не може човек дошъл в къщата ни www.pomak.eu без да го чуем за какво е дошъл да го изгоним,само и само че се е представил с друго име на входа на дома.Религията ни много точно описва това.Тука границата е много тънка!Свидетел и участник съм като човек преживял на живо" Възродителния процес,и после като войници по Жепето все помаци и цигани,като студент в Пловдив -всички изроди по време на комунизма съм ги изживял,не се правя на жертва такава беше системата за всички,но не мога да подмина фактите колко много е изстрадал помашкия народ- все преименуван 6 пъти и трън,а си го има !!!!! Отклоних се от Темата за което моля за разбиране.Конкретно за Дилмана отворих темата от сърцето ми.Много отдавна се канех да я отворя,бих казал само-една истинска българка съпричастна с реалния живот на помаците с миналото и настояще! П.С:- PETER имаше провокативни постинги по горе дето съм изстрил,моля всички форумници за толерантност и уважение!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version