Български > Дискусии
От блога на Дилмана!
chech224:
--- Quote from: Dilmana on July 05, 2009, 11:37 --- мисленето ни или ще се промени към по-добро, или ще се самозатрием, което ще е жалко, но... справедливо. :) Но аз съм отпимист и съм сигурна, че ще поумнеем.:)
--- End quote ---
Промяната на мисленето на хората към по-добро
е в ръцете на АКТИВНОСТТА на хора като вас.
Dobrev:
--- Quote from: Dilmana on July 05, 2009, 11:37 ---Разбира се, сега писмото ми се вижда малко твърде емоционално.:)))
Хубав ден на всички!
--- End quote ---
Здрасти, Даниела!
Искам да ти благодаря страшно много за горното писмо. Не бях попадал на него и на проблема, който засяга. Искам да те поздравя за изказаната позиция.
А относно емоционалният тон на писмото - това съвсем не е недостатък. Напротив - когато емоцията е искрена, това придава достоверност и показва човешката страна на проблемите. Поздрави от другия край на света!
muti6:
--- Quote from: Dilmana on July 05, 2009, 11:12 ---Българин, интересно откъде извади заключението, че съм "заслепена от някаква дива омраза към "българското"?:)
Може би от това, че от 2003 издавам списание на български език за българите в Холандия и в чужбина и то на собствени разноски, без да крънкам пари от българската държава?
Или от факта, че синът ми, който е роден в Холандия говори чудесен български и се казва Тервел?
Или може би от онова мое писмо до холандските власти, когато протестирах срещу ненужното преекспониране на проблема с нелегалните български емигранти, които бяха показвани по телевизията кажи -речи всяка вечер? Тогава ми отговориха всички - от премиера на Холандия до председателите на парламентарните групи на всички политически сили в Холандия и практиката бе прекратена. Мога да ти го пусна тук, имам го преведено и на български език?:)
Или може би от тази моя статия тук:
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=130478
--- End quote ---
Моите поздравления Дилмана!Бъди жива и здрава!!!
Serif mkd:
Pozdrav za Dilmana -Daniela !!
Bezrezervna podkrepa ! Koga bi imalo povece zurnalisti kako Vas na Balkanot bi bilo poinaku ...Nasiot Balkan bi bil pomalku valkan!!!
Nazmi:
Искам да Благодаря на Дилмана за хубавите думи,и че откликна на Темата която отворих.С това сайта ни наистина ще е в полза!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version