Български > Дискусии
От блога на Дилмана!
abc:
Ще го обесим!
mustafa_b:
Мразя расизма и негрите ;D
Gelina:
--- Quote from: Nazmi on July 08, 2009, 04:38 --- Писах го и в друга тема,Дилмана изрази желание и готовност с познанствата си на ред колегии журналисти от БГ-ТВ,Радио да помогне доброволно на сайта www.pomak.eu за обективно отразяване на нас и реалната истина за живота на помаците,а не само да ни имат като аборигени или други. Сайта ни е Лидер на помаците по света,искрено вярвам . Благодаря Дилмана,на ход сме....
--- End quote ---
За какво са ти медии? Видяхме що за истини отразяват! Не се надявай,че нещо се е променило! Още от самото начало тази идея не ми харесва! Незнам какво толкова си се вкопчил в медиите! Би ли обяснил каква е целта?
Nazmi:
--- Quote from: Gelina on July 10, 2009, 09:57 ---За какво са ти медии? Видяхме що за истини отразяват! Не се надявай,че нещо се е променило! Още от самото начало тази идея не ми харесва! Незнам какво толкова си се вкопчил в медиите! Би ли обяснил каква е целта?
--- End quote ---
Не съм се вкопчил аз Гелина,за кой ли път да обяснявам това! На мен ми не требва поредното главоболие,в случая след изборите става въпрос да се отрази реално сайта помак.еu в Медийното пространство,да се покаже облика на помаците,а не това,че помаците са врагове на България! Ето Днес как ни отразяват http://www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,7246.0.html
,или пак да си траем пред света,не забравяй сайта се чете по света ,и на мен ми е обидно това,това е моето послание да можем по някакъв начин да се защитим,в тази насока наистина Дилмана може да помогне много.
abc:
--- Quote from: mustafa_b on July 10, 2009, 09:56 ---Мразя расизма и негрите ;D
--- End quote ---
Ако това се отнася и към негърките не те разбирам
Gelina идеята сама по себе си не е лоша, но идва НО-то. Незнам дали сме наясно, че това е редно да е процес, а не спорадично показване по телевизора. Защото когато си между Мон Дьо и Гала някак си нещата се размиват. Права си, че медиите като цяло са списвани от разни въртиопашки и пуяци, но има и сериозни такива.
Медиите трябва да са средство, а не самоцел.
Назми вестника и форума на Атака могат да бъдат критерии как НЕ трябва да правим. Те са пример за нищо.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version