Български > Дискусии
От блога на Дилмана!
Gelina:
Длъжна ли съм да ти отговарям?Защо трябва да пиша за Иран,Ирак,Афганистан,като навсякъде бъка от информация? Ако искаш можеш да засегнеш и темата за Китай,в момента е актуална! ;)
Nazmi:
Пиши по Темата за Дилмана и постинга на Беглик за двата случая.. :)
mustafa_b:
--- Quote from: abc on July 10, 2009, 10:08 ---
Ако това се отнася и към негърките не те разбирам
--- End quote ---
Не правя разлика между негрите.
mustafa_b:
Беглик, струва ми се, че отдаваш прекалено значение на едно убийство, само защото е извършено на (уж) "религиозна основа". Както и на (уж) преследваната "кукла на конци" - либералната фундаменталистка Аян Хирси Али.
Nazmi:
Ами аз освен да извадя от записите как напушени ученици влизат в училища и стрелят наред.Как да си го обясним.В случая Мустафа си го каза в прав текст,дай да виним всички за такива случаи,Дилмана съвсем точно и кратко е отговорила на постинга. Повече какво да го коментирам! Ако е така да вземем всеки ден в Израел или Ирак,Афганистан да се коментира кой какъв е убил!!! Моля.съсредочете вниманието върху заглавието на темата,за Даниела/Дилмана/ която е обикаляла калните пътища по Родопите/ Корница,Брезница,Лъжница.../ и що годе има представа от живота на помаклъка,в случая не виждам пристратност,а нужда от един такъв човек като Дилмана тук в помашкия ни Форум,така мисля...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version