Български > Запознанства
Zapoznanstva- Запознанства !
EvroPOMAK:
Здрасти "Cimbalaro" - Българине, наистина тука на сойья мегдань има бая интересни неща, ама чат-пат има и кавги, но ти не се стрескай от караниците дето стават поневгашь, дори и с болгарите, или с турките, даже и между помаките. Нещо с наште цигани още не сме се поскарвали, ама и това може да стане кать им пуснат тока в махалата. 8) ;D :)
Инакь, който търси интересното не се влияе от бунтовете и заверитье между наштье големи народи! ;) :) ;)
necho:
и на мен също ми е приятно да се запознавам с нови влиятелни хора макар моята история да е по различна казвам се Неделчо Цонев Братоев и съм от Българско семейство но някой хора ме определят за турче понеже съм приличал други пък за Помак и аз вече се чудя къкъвсъм и така казано съм решил да си пробвам късмета друга де с хора които приличат на мен и аз на тях но моято бащинско име винаги ще си го нася до гроба си е сега не искам да паля огниове ако иска някой можем и да си чатим на скайп bratoev82
necho:
казвам се недел4о и не съм помак но много прили4ам на тъкъв и търся запознанство с някоя прекрасна дама :D
SIVEK:
--- Quote from: necho on May 21, 2011, 19:56 ---казвам се недел4о и не съм помак но много прили4ам на тъкъв и търся запознанство с някоя прекрасна дама :D
--- End quote ---
На какво прилчат помаците бе Неделчо???????? Щом не си помак а приличаш на такъв!!!
necho:
здравейте хрумна ми следната идея с запознанство с gsm ако ми позволите ще я поблекувам тази тема понеже не всеки може да виси по цял ден на компютъра дано по този начин да помогна на себе си и на много други хора които си търсят липсващата половинка от своето аз ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version