Български > Запознанства
Zapoznanstva- Запознанства !
BG POMAK:
Драги , BG POMAK ,уважавам мненията ти ,съгласен съм в определена степен с тях, но като пропусна факта ,че много лесно даваш определения на нещата и ги зачертаваш просто ей така ,дори си позволяваш да даваш и нелицеприятни определения,бих искал да те попитам ,дали си мислиш ,че само ти си прав и дали си мислиш ,че в живота няма приемственост.
Оставям настрана желанието ти за революция в сайта,но имай предвид ,че не се намираме на партийно събрание.
Към Терсид. Ето аз веднага ти отговарям, защото отговора в положителен аспект или отрицателен е все пак отговор, докато ти не отговаряш на подадени постинги от мен в други теми. Но това си е твой проблем и ти решаваш на кого да отговориш. Все пак нека преминем към твоя постинг отнасящ се за мен. Вярно пресолил съм малко нещата, но определенията ми се базират на факти и същите наистина съм ги назовал с неподходящи имена. Аз не съм груб човек, но в яда си съм допуснал това, за което се извинявам, ако съм засегнал някой.
Не обичам да налагам мненията си и не мисля, че само аз съм прав, а всички други са маскари. Но забележи наистина някои неща, които се случват в сайта, не влияет ли отрицателно на младото поколение, което има опасност да бъде отвратено и да не участва заедно с нас в процеса по изграждане и развитие на помаците.
Вярно е, че трябва да има приемственост между старото и младото поколение и аз винаги съм държал то да се прилага в битово, културно и религиозно отношение. Така съм възпитал и моите деца и така съветвам всички мои близки и познати.
Това, че пишеш следното"Оставям настрана желанието ти за революция в сайта" е отражение на твоето мислене по въпроса свързан с някои нередности по сайта. Така си преценил, че всичко в сайта е наред и няма нужда от корекции.
А по въпроса свързан с партийните събрания, ние поколението на 60-те години всички сме обременени с такива паразитивизми, не изключвам и теб, разбира се, ако си от същото поколение.
ibrahim65:
Някой хора продължават да се правят на умряла лисица.
BG POMAK:
А други си мислят, че някой ще им отговори или ще им обърне внимание на талибанския им манталитет.
ibrahim65:
Ако тези други са били с талибански манталитет отдавна да та са гръмнали
и нямаше да се правиш на умряла лисица а щеше да си умряла.
BG POMAK:
На магарето му омръзнало това, че името му служи за нарицателно и решило да стане кон. Започнало ежедневно да се упражнява да цвили като кон, но все не се получавало. Работата стигнала дотам, че макар и така да не се научило да имитира коня както трябва, забравило и своя магарешки рев.
-Какви са тези странни звуци, които издаваш? - го попитал един ден бикът.
-Виждаш ли, омръзна ми все да викат "магаре, магаре" и реших да стана кон. Но докато се учех да цвиля, което така и не успях, забравих да рева.
-То е ясно, че от теб кон няма да стане - казал бикът. - Ще е добре, ако се получи поне нормално магаре!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version