Български > Запознанства

Zapoznanstva- Запознанства !

<< < (13/56) > >>

Hashashin:
Аз лично се извинявам ако съм обидил Сузито, просто писах да става малко майтап, не съм искал да я обидя. Иначе само да поправя Хюсеин, че Цецо си е чист помак, а аз съм мешан- имам малко помашко. Иначе благодаря за думите Хюсеин, ще се постърая да се държа по-културно. :)

Петя:
Цецо е наистина 100% помак.

Adrenalin:
Държа да ги разграничаваме тези две неща. Едно е да си 100% помак,друго е да си 100% помак и 100% да си се самозабравил:)
Относно Сузито,аз също се извинявам за това,че съм я засегнал.

sirrio:

--- Quote from: SUZITO on March 16, 2010, 19:01 ---Medo za posleden pit ti otgovarqm tuk!Az sim ot Love6kiq krai!Kakvo zna4enie ima ot kide sim!Ima o6e pisano za men v pomak.eu!Blagodarenie na pomak.eu se zapoznah i s Yuzeir Yuzeirov,koito idva pri men li4no i pihme po 1 kafe,i si pogovorihme!

--- End quote ---

Това, че си пила кафе с Ю. Юзеиров, е по-скоро за срам, отколкото за хвалба. Той е платен провокатор и доказан престъпник - два пъти осъждан за кражби от Районен съд - Търговище. С какво те кара да се гордееш, че си се запознала с него? Аз познавам брат му от сума години, но не се гордея с това, защото това са хора, които сеят раздор и провокации.

SUZITO:
Ти пък кой си,че трябва да ми казваш с кой да пия кафе и с кой не!Това си е мой живот и ще правя каквото пожелая!Никога не се занимавам с партии и не ме интересуват!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version