Български > Хоби и Развлечения
Може би....
abc:
Не ме учудваш помак БГ.
Честно да ти кажа ми е болно от омразата към тази наша България. Незнам при толкома много злоба какво да се очаква като ответност...
Твоя работа.
pomak BG:
В грешка си латинска азбука. Аз лично не мразя родината си. родил съм се тук, тази земя е била родина и на дедите ми, но ми е чудно на факта, като сме с този славянски говор, как сме приели наименованието на народ, с който нямаме нищо общо. Можеше след освобождението държавата на мнозинството т. е. на слaвяно говорящите да се казваше Славия или Славиния или нещо подобно не мислиш ли? Така нямаше да имаме проблем и с македонците, който също не са македонци.
oruch:
Извинете ме, pomak BG и abc, но не мога да се сдържа без да кажа, че поне една хубава тема няма да оставим без да спамим.
В тази точно, толкова хубави неща могат да се кажат за отношенията между хората, въобще.
pomak BG:
Не съм виновен аз Оруч. Латинската азбука започна пръв. Виж неговия провокиращ постин по-отгоре, кадето пиши, че еди койси не бил помак. Иначе и на мен ми се иска поне в тази тема да не се чепкаме, а да говорим хубави неща.
abc:
pomak BG твоите знания по история вероятно са от илюстрирани книжки и диплянки. Преди да бъде част от ОИ векове наред е била България. И твоя прапрапрадядо е бил част от нея както и моя, но ти си се отрекъл от него.
Оруч извинявам се и спирам.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version