Български > Кои сме ?

Моля за подкрепа всички жени в сайта

<< < (4/5) > >>

saleika:

--- Quote from: user1 on August 07, 2009, 12:23 ---Како, мисля, че никой не е в състояние да ти помогне...

--- End quote ---

Zna4i tolko moje6 da misli6  :D

mustafa_b:

--- Quote ---Како, мисля, че никой не е в състояние да ти помогне...
--- End quote ---

Може - съпругът й.

Tralala:

--- Quote from: dudunia on August 07, 2009, 10:33 ---... Не искам да бъда жена с топки !!!!  ...

--- End quote ---

Добър пост, поздравления :)

Аз продължавам мн мн да не разбирам, но в общи линии... като имам и личния ми опит схващам... Та... В животът се случват разни неща, които променят хората изцяло, които им позволяват да се запознаят със себе си и.... е прекрасно човек да се изгуби, за да се намери...

Ако съжителството  и любовта ти с този по-различен човек е едно от тези случващи се чудеса, то е в Божиите ръце да се промениш и то не тенденциозно, а за винаги. "Не бутай реката, тя сама си тече"!

Вероятно има конкретна причина, която те кара точно сега да търсиш катализатор на тази промяна?

Както вече казах, много ми е познато всичко това! Но ако ти се крещи - крещи, ходи си разголена и т.н., все пак той така те харесва (нали!). Изследвай самостоятелно бита и порядките в семейството му и роднините и приятелския кръг и сама направи изводите си. За да можеш да го разбираш, трябва да се запознаеш с ценностите на исляма и да помолиш някой да ти помогне в тълкуването на Курана, защото във форума дискусиите са на съвсем друго ниво и за незапознатите е неподходящо. Останалото е въпрос на личните ти наблюдения и усилия!

:)

ficinka:
Здравей dudunia аз пък мисля че съпругат ти или приятелят ти незнам може би не иска да се променяш, да ставаш кротка и  смирена, ако е искал такава жена до себе си няма да се спре на теб, ти да си човекът с който да иска да изживее дните си ,що се отнася до това че искаш да се научиш на нашите традиции това е добре от една страна , ще бъде нещо като доказателство на любовта ти и уважението ти към неговото семейство и произходът му, но не си мисли че така лесно ще се промениш изцяло ,пък и както казах мисля че няма нужда да го правиш, искам да те поздравя за това че си силна и борбена натура ,това също е черта на помаците, имаш силата да удстояваш идеалите и мнението си , за това много  жени могат да ти завидят дори, обичай го ,уважавай роднините му и бъди до него в трудни и хубави моменти, бъди му упора ,мисля че това ще  е по важно за него отколкото да се промениш изцяло .

dudunia:
Привет на всички,
с желанието на "объркано дете", което очаква да му подадат ръка, когато се е загубило чета всяко ваше писмо във форума, интерпретирам го по вашему, препрочитам го и търся да намеря необходимото за мен разумно тълкуване на понятието "любов"-защото тя е в основата!
  Но с всяко ваше мнение у мен изниква въпроса: "Да обичаш истински,означава ли да се подчиняваш, да живееш в един не твой свят на разбирания и табияти"? Като така намаляваш напрежението в определени ситуации, внасяшяш компромиса ,като форма на обичта.
     Необходимо ли е да рискувам толкова много -"да бъда Себе си",
                  за да дам отговор на това кое е правелно?!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version