Български > Кои сме ?
Моля за подкрепа всички жени в сайта
dudunia:
Привет на всички отворили душата и разума си за проблема ми.Благодаря ВИ!
Не разбирайте угоднически въпроса ми-за жена на 36 г не смятам, че и при най голямо желание мога да постигна метаморфоза на 100% в живота си -И не го желая, и няма да го направя ! Защото това е поза на мекотело и безхарактерност.Благодаря на всички,но най вече на тези който ми казаха "Бъди себе си-той те обича такава",най вероятно сте прави??? Аз обаче не съм сигурна !
Но приятели,вие знаете ли какво означава Еманципирана жена,зодия лъв ,на 36г.,бивш мениджър на холодинг,с 4 висши образования(не не искам да ви звучи като хвалба,искам само да опиша що за птица съм,за да разберете правелно въпроса ми,и колко ми е трудно,заради което съм и тук-(P.S.-snimkata mi e istinska)).
Вие жените тук(доколкото съм наясно,а то не е много,сте премерени в държанието си,кротки и усмихнати, в резултат на възпитанието и религията си - АЗ ИСТИНСКИ ВИ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ ЗА ТОВА). А Аз съм отгледана в един матриархат,в който моята религия е поставила майка ми на пиедестал-уви ! Не уважавам това,за съжаление,защото смятам,че: ВСЕКИ ОТ ДВАТА ПОЛА ТРЯБВА ДА СИ ЗНАЕ МЯСТОТО НА ТОЗИ СВЯТ,да знае защото е тук,какви са функциите му , и както аз казвам: Не искам да бъда жена с топки !!!! Sorry :) Адски ми е трудно,да не кажа невъможно да премълчавам,да не избухвам, когато ми се крещи,да се усмихвам,защото така е правелно,да не ходя разголена-защото така е правелно, да вдигам масата след него-защото така е правелно ! :), а моите крака са смазани. Не искам да бъда друга-искам да бъда за него,защото това е човек с характер,който знае ясно какво иска , и ако на него му прилича да бъде мъж на мен -НЕ ! Ето за това говорех,надявам се да сте ме разбрали по правелно вече. Ще очаквам всяко ваше писмо . Поздрави за всички Вас! Десислава
mustafa_b:
Благодаря за откровеността ти, макар че в един форум всеки може да се представя за какъвто си поиска, включително и от противоположния пол, аз съм склонен да ти вярвам. За теб разбрахме много от предишния ти пост, но не знаем нищо за съпруга (приятеля) ти. Той държи ли на това да станеш мюсюлманка (казвам мюсюлманка, защото помакиня няма как да станеш, тъй като това е свързано с произхода)? Или предпочита да останеш такава каквато си?
ПС - Не съм съгласен с твърдението ти, че промяната на 36 г. е "поза на мекотело" и израз на "безхарактерност" . Тъкмо обратното е. Именно за този вид промяна се изисква изключителна воля и много твърд характер.
dudunia:
Здравей Мустафа, не съм тук за да се "представям" някак си, да си правя собствено шоу или както искаш разбирай вид "театро",защото имам време за губене . Аз съм искрена жена ,която има нужда от съвет,подкрепа и разбиране ,а ако трябва дори да я наритат ако греши-но със сигурност не съм фалшива във нито една написна дума тук !!!!!!!!!!!! Съжалявам ,че съм рязка,но ми прозвуча обидно! Наистина, Моля за вашите искрени съвети !
На въпроса дали искам да стана мюсюлманка, си отговори така : Кое е важно за теб-дали твоят генетичен носител,или твоето възпитание,което си получил т.е. В превод звучи така дори и да стана мюсюлманка,което аз не изключвам, моето възпитание и характер нямат нищо общо с мюсюлманските жени-Където е и проблема ми ! За да получиш нещо,трябва да си го заслужил!
Не той не иска да ставам мюсюлманка,той ме иска дакава каквато съм,но това не означава, че моят остър характер(който както казах не е редно да е такъв,но уви...) не е повод за чести "кромоли".
Тодора:
Уважаема dudunia, на мен ми се струва, че имаш проблем с характера, а не с религиозното възпитание. Аз не съм помакиня, но нямам проблем с това да замълча, когато ми се крещи, да вдигам масата след мъжа си и т.н. Не ни разказваш, какво точно те е подтикнало да търсиш съвет в нет-а, може би тогава по-лесно момичетата от сайта, които са помакини или живеят с помаци ще могат да те посъветват. Ако си живеете добре и нямате проблеми, които се отнасят до твоето поведение, най-добрия съвет са ти го дали вече, наистина остави нещата такива каквито са. Ако това, което разказваш за себе си е вярно, мисля, че всеки опит да се пречупиш ще бъде временен и когато отмине стастта и трябва да отстъпи място на приятелството и търпимостта (това са все пак различни фази в любовта) има опасност от насъбрания гняв в теб да му счупиш главата ;)
user1:
Како, мисля, че никой не е в състояние да ти помогне...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version