Български > История

Село Туховищa

<< < (30/122) > >>

Ерол:

--- Quote from: Nazmi on May 21, 2009, 17:03 --- Ерол,ти си уникален затова как се ровиш и откриваш истини,снимаш...  :). Поздравление,и след нас да се знае....

--- End quote ---

Хехехе, мерси за комплимента, но това не е чак за толкова, защото аз само се "възползвам" (офф как грозно звучи тая дума!!) от работата на други хора, аз сам не бих могъл да изкарам нито една четвърт от информацията която тези хора са събрали!

Ерол:
Ха-ха-ха-ха не е кои знае какво голямо нещо, но просто искам да се похваля че вече С. Туховище  има резултати със снимки в гугъл!  Преди като напишеш "Туховища" в гугъл не излизаше нито една снимка а сега вече излизът изображения.

Има и някои мои лични снимки, които не знам защо се показват, може би заради таговете кето съм ги качвал :)!

Nazmi:
  I dosega se znae che nenqta na sem.Sandevi/sega nomer edno v biznesa v raiona/ e ot s.Manastir/Grycko togava.[/quote]
Сигорен ли си в това което казваш за нея?
Та те живеят точно под наща къща, аз винаги съм знаел че тя е от Туховища                              Отговор Назми- Да ненята на Сандеви е от с.Манастир-Гръцко,питай тях :)

saleika:
Erol mersi hubavo selo krasivo hubava priroda
Nazmi , nqmam dumi za tvoеto selo -ah gurbet gurbet ...

zyulkera:
Здравейте на всички, Аз съм Зюлкера и искам да Ви кажа да заповядате на 20 юни на празника "Прядой" в нашето красиво село, ще бъде много хубаво. Този празник е традиция която беше забравена за известно време, но през последните 3-4 години се възроди, и всеки следващ празник става по хубав и красив. Празника е по случай засяването  на тютюна (главния поминък в региона), по този повод се пекът агнета за опазване на реколтата, в миналото тук хората са отглеждали и много жито, защото сами са си приготвяли хляб. Заповядайте Туховища Ви очаква :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version