Български > Дискусии

Лаф Мохабет- " Govorilnya ot naroda".

<< < (37/48) > >>

EvroPOMAK:

--- Quote from: veliqn on December 15, 2011, 01:04 ---Хаха...Само да попитам...Този израз от къде си го чул ?..... Барутинец на Доспатски събор.... този израз не ми е никак познат ;)  :) ??? ::)
--- End quote ---
Това е фолклор от местните хора, които едно време, когато наперените юнаци от различните села на групички по съборите са си спретвали младежки спречквания за да си покажат бабитлъка, ех в повечето случаи след бирен или ракиен запой, ама в по-стари комунистически времена!    ;D :) ;)

Radoslav:
Ей го тука и моя селски. Вили тоя чул недочул някви неща за Барутин и за Доспат и си мисли че  е бил там и че много ги разбира нещата. Ама то по думите му си личи че май само по гугъла ни е гледал :)

onegavon:
Нищо не ме мъчи аз не съм християнин.Както виждаш пиша , че е имало само мюсюлмани в Родопите.........................

moni_ay:
http://btvnews.bg/35205-Parvata_hristiyanska_tsarkva_v_Rodopite_be_otkrita_pri_razkopki_na_Perperikon.html,niamalo carkvi dran dran,dai dokazatelstva za isliamski jivot predi osmanskata imperia niakakvi razkopki ,nadpisi i taka natatak,niama

asparuh7777:

--- Quote from: ibrahim65 on May 26, 2012, 13:22 ---Расате-Асане тук е историята ни тук всичко е дукоментирано,
а ПОМАЦИТЕ ползват няколко езика не като теб, само булгарски.
Със това за кой ли път ти доказвам че ПОМАЦИТЕ в другите държави,
не са ги възраждали и се чустват свободни да изказват своите мнения
по такъв начин че да ги разберът всички, пълна свобода както през османско.
Доказвам ти че сме мнооогооо активни насякаде и че бъдещето е наше. ;)
Ти продължаваи да се смееш, важното е кой последен се смее. Аркадаш 8)

--- End quote ---
Латерната адин път направена и кордисана свири едно и също дорде се счупи! ;)

--- Quote from: ibrahim65 on May 26, 2012, 13:22 ---
а ПОМАЦИТЕ ползват няколко езика не като теб

--- End quote ---
Някои - някои българи също!

--- Quote from: ibrahim65 on May 26, 2012, 13:22 ---.
Със това за кой ли път ти доказвам че ПОМАЦИТЕ в другите държави,
не са ги възраждали и се чустват свободни да изказват своите мнения
по такъв начин че да ги разберът всички, пълна свобода както през османско.

--- End quote ---
Българите също!

--- Quote from: ibrahim65 on May 26, 2012, 13:22 --- пълна свобода както през османско.

--- End quote ---
Е тук направо изби рибата! :D :D :D До колкото съм запознат за нео-османизъм съдят! :)

--- Quote from: ibrahim65 on May 26, 2012, 13:22 ---
а ПОМАЦИТЕ

--- End quote ---
То хубаво ползваш постоянно тая дума и си горд, че си помак, но я ни обясни какво означава?, кой е използвал за първи път и по какъв повод?, какъв е произхода на тия люде? и още сто?????? по тоя повод!  А до тогава юе се чувстваме: Бъди горд че си българин
Бъди горд че си българин - монолог на Георги Калоянчев !

--- Quote from: KaraIbrahim on May 26, 2012, 23:17 ---Доказателствата за християнското ни минало са точно толкова,колкото и тези за съществуването на арабите,да не кажа и по-малко.
 А ти какво така подскачаш като ужилен,щом стане въпрос за липса на българско християнство в Родопите през ранното Средновековие?Нещо май те мъчи...

--- End quote ---
Айде стига де, Родопите са християнски от 4-ти, до 17-ти век. Какви ора си мислиш, че са живели по туй време? А доказателствата са .......... хвани някой помак историк да те светне! ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version