Български > Дискусии

Лаф Мохабет- " Govorilnya ot naroda".

<< < (43/48) > >>

skoti3:

--- Quote from: havaika on July 24, 2012, 17:06 --- 
    Я ми изброй помаците,че нещо не съм в час ??? ::) Тогава  ще ти коментирам всяко име цитиране от теб ;)

--- End quote ---

Оказа се, че имало Помак и в съдебната власт. Или се правиш на приятно разсеян.

Gelina:
botev,обърнете се към Комисията за защита от дискриминация! Ние тук не разглеждаме жалби. ;)

havaika:

--- Quote from: botev on July 24, 2012, 18:57 ---Повечето работници в гората са помаци - това е дискриминация към останалите държавляни! :D И откъде накъде ще продавате картофи и сладка покрай пътищата без касови апарати и сертификати за произход? :D И защо дървата ви са 3 пъти по-евтини от мойте(ако вообще ги плащате!)? :D Чувствам се дискриминиран!!!!  :D :D :D :D

--- End quote ---
  При нас чамовите дърва са 50лв кубичен метър и букови 67лв.Вашите да не би да са 150лв чамовите ;D ;D Ами гледай и ти картофи и продавай ,но надали задника ти се е изпотявал от работа до като станат за продан тези  златни картофи. ;D ;D  Знаеш ли колко милионери има от картофи ??? ::)   Самоковеца и  забогатя ;D ;D

botev:

--- Quote from: havaika on July 24, 2012, 19:05 ---  При нас чамовите дърва са 50лв кубичен метър и букови 67лв.

--- End quote ---
В София ли? :D :D :D :D :D Горско стопанство Борино - чамови дърва 20.00 лева! :D Нещо ме съмнява да си помакиня!!!! ;)

havaika:

--- Quote from: skoti3 on July 24, 2012, 18:59 ---
Оказа се, че имало Помак и в съдебната власт. Или се правиш на приятно разсеян.

--- End quote ---
   Прави ми впечетление,че "Помак " пишеш с главна буква вече.Тиквите увират макар и трудно но увират ;) ;) ;D ;D  Ама защо бъркаш мъжки среден и женски род? Да не  си се потурчил ;D ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version