Български > Дискусии

Лаф Мохабет- " Govorilnya ot naroda".

<< < (44/48) > >>

botev:

--- Quote from: havaika on July 24, 2012, 19:08 --- Да не  си се потурчил ;D ;D

--- End quote ---
Имам тюркски корен. :D

skoti3:

--- Quote from: havaika on July 24, 2012, 19:08 ---   Прави ми впечетление,че "Помак " пишеш с главна буква вече.Тиквите увират макар и трудно но увират ;) ;) ;D ;D  Ама защо бъркаш мъжки среден и женски род? Да не  си се потурчил ;D ;D

--- End quote ---

Ти би трябвало да се зарадваш, че те пиша с главна буква. Та хайде не избягвай от темата, която ти самия отвори, оказа се, че имало Помак на тази не лоша позиия. Хайде да видим какво ще измислиш. Да не измислиш, че е християнин с мюсюлманско име, а ?  И това не ме учудва.

havaika:

--- Quote from: botev on July 24, 2012, 19:08 ---В София ли? :D :D :D :D :D Горско стопанство Борино - чамови дърва 20.00 лева! :D Нещо ме съмнява да си помакиня!!!! ;)

--- End quote ---
http://obiavi.grad.bg/smolyan/%D0%94%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0
Айде сега на въпроса:Я ми изброй помаците(съдии,прокурори),че нещо не съм в час ??? ::) Тогава  ще ти коментирам всяко име цитиране от теб ;) ;) ;D

havaika:

--- Quote from: skoti3 on July 24, 2012, 19:11 ---Ти би трябвало да се зарадваш, че те пиша с главна буква. Та хайде не избягвай от темата, която ти самия отвори, оказа се, че имало Помак на тази не лоша позиия. Хайде да видим какво ще измислиш. Да не измислиш, че е християнин с мюсюлманско име, а ?  И това не ме учудва.

--- End quote ---

Знае ли човек ::)Кой знай прабаба му с кое турско заптие е спала(хипотеза разбира се)? Виж в смолянско една монахиня има на задника си германски печат на задника си( поставяли им са бандерол) разправяха нашите старци ;D ;D

botev:

--- Quote from: havaika on July 24, 2012, 19:16 --- Кой знай прабаба му с кое турско заптие е спала(хипотеза разбира се)?

--- End quote ---
Щом е спала.... :D :D :D :D :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version