Български > Дискусии

Лаф Мохабет- " Govorilnya ot naroda".

<< < (7/48) > >>

KaraIbrahim:
  За сметка на това влизането стана по-трудничко.

Hadj:
   Уважаемо ръководство,
   За поред път се питам до колко този форум е дом на помаците?Отново прегледах правилата и се убедих че не се спазва ИЗОБЩО точка 1-ва.Това което се изписа по темата"езичиство" то ли допринася за запознаване на света с културата и обичаите ни?Изцепките на Фотакиев показват колко много ни "ОБИЧА И УВАЖАВА".За разлика от него за Иса/Исус/ не бих си позволил скверности защото религията ни която той оплюва не ми позволява това.Неговите писания са не само нахолство,те са наголост.Срещу Помак БГ нахлуха гостите и човека се защитава сам в своя дом.Те не прочетоха ли че един всезнаещ в темата "Благовещение" каза че това е езичество.
      Много ми се иска този форум да успее да изпълни  хубавата си идея.

Шали:

--- Quote from: Hadj on March 29, 2010, 17:23 ---...Отново прегледах правилата и се убедих че не се спазва ИЗОБЩО точка 1-ва....

--- End quote ---
Хе-хе, оджата четири дни поред хвърли енергия в нарушаване на тази точка, ама вие седите отстрани и му гледате сеира. Ръководството не се самосезира, с което стават съучастници в това му начинание. Сега па за мохамед ви заболя. Хм?

Kamaraden:
Това е най злият и фашистки сайт на който съм попадал някога,в сравнение с вашият сайт,нацистките форуми са като детска песничка.Тук са събрани хора с откровена антибългарска и антихристиянска омраза.Веднъж някакъв човек е направил някаква мъничка забележчица по адрес на исляма и веднага 100 човека му се нахвърлиха с обиди и закани срещу него,а в същото време някои фанатизирани субекти,изръсиха тонове помия срещу християнството,да не казвам че омразата им изби по челата,те плюеха и мърсяха нашата православна религия.Това още един път доказва тезата ми че с мюсюлмани не може да се говори на нормален човешки език,да общува човек от друга религия с вас,си е направо предизвикателство,не може да се общува с фанатици и психопати.

tersid:
Прозвуча ми като  комплимент. Но ,внимавай с невинните "забележчици" и ако искаш да останеш и  да си говориш с муслимани ,ще е хубаво да почнеш да мразиш наред ,без оглед на подробности като  етнос и вяра,  като първо почнеш от себе си и себеподобните.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version