Български > Дискусии

Лаф Мохабет- " Govorilnya ot naroda".

<< < (6/48) > >>

Свободен чове:
Знаеш ли кое е лицемерие? Да се правиш на ударен, да цензурираш и да не даваш думата на другите като теб  (на други помаци). Схващаш ли, господин Мисъл??
Защо вменявате вина на някой си, че бил причината някой друг да напусне. Аз какво съм виновен, че на някой му се е изчерпал доводният арсенал?

gece yolcusu:

--- Quote from: Свободен Цецо. on March 12, 2010, 19:43 ---Знаеш ли кое е лицемерие? Да се правиш на ударен, да цензурираш и да не даваш думата на другите като теб  (на други помаци). Схващаш ли, господин Мисъл??
Защо вменявате вина на някой си, че бил причината някой друг да напусне. Аз какво съм виновен, че на някой му се е изчерпал доводният арсенал?

--- End quote ---

Също така, лицемерие е, да се правиш на ударен когато виждаш, че другите като теб, се дразнят от "родинци",
 а ти продължаваш да им ги набиваш в очите.Схващаш ли господин......?

Rahmie:
Стига караници де... :)

ВМЕСТО ПОСВЕЩЕНИЕ

музика:  Любомир Дамянов  
текст:  Стефан Банков  

В душата ми угасва песента,  
и огънят на любовта изстива.  
Отвя ли нощен вятър радостта...?  
Каква съм аз, о, мъртва или жива?  
Сама до болка докога незнам-  
но аз ще съм една и съща.  
Един рефрен, от двама ни презрян,  
витае в празната ми къща.  

Какво е нужно в краткия живот-  
обида или нежна дума?  
Ръката ти докосна златен плод,  
откъснат го захвърли по между ни.  

Сама до болка през деня, в ноща-  
душата ми, като свещица.  
И не разбирам вече, любовта-  
дали е болка или птица?

Шали:
Кви ги вършите пак? Доста разочароващо е всичко това за мое голямооо съжаление. Останете със здраве и успехи в начинанието.

gece yolcusu:
Най-после темите в началната страница са преместети най-отгоре.Малко или много - улеснение си е - особенно за тези, които влизат по честичко.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version