А ако siikastation в този случай е променила отрицателното отношение към положително на поне един човек или го е накарала да се замисли, значи е имало смисъл.
Това не го разбрах-би ли ми го разтълкувал?Смяташ, че съм имал отрицателно отношение към някой преди да прочета siikastation?
А за конкретната тема в обществото...не намираш ли, че такива теми изместват злободневните?Не намираш ли, че се измислят от малоумници за малоумници? И ако да, не мислиш ли, че изпадаме в състоянието на малоумници да се поддаваме на очаквания от заложилите капана, ефект?
Значи конкретната тема съществува в обществото.Ето още една тема, която съществува-за 20 години след диктатурата няма нито една присъда за възродителния процес.Ето още една тема, която съществува в обществото-бяха откраднати пари от европейските фондове, и няма нито стотинка върната.Хайде сега да уточним коя тема е по-важна за обществото!Заплахата от исляма в РИБНОВО, или срама, който не си признава държавата, като осъди виновниците.Или връщането на откраднатите пари.Или темата за предстоящата безработица в населените с помаци райони, поради спирането на субсидии за производство на тютюн!Такава класация се прави от хора с нормална ценностна система и без необходимост от дълги, и отегчителни плагиатства.Разбира се, че всеки има право да изказва мнение!По мненията се разбира колко му е умствения багаж на изразяващия мнение! И по темите, които отваря се разбира колко му е промит мозъка и колко мозъци иска да промие!:)Аз не съм по-европеец от никой - роден съм и съм израснал в България.За няколко месеца активно участие във форума се оставих да бъда повлечен от еуфорията.Самия факт, че има помашки форум е голяма радост за мене.