Български > Дискусии

Помаци от Смолянско и Девинско !

<< < (114/240) > >>

isa71:

--- Quote from: Петя on March 06, 2010, 17:37 ---Хат искам само едно да знаеш,в Смолянско няма колебаещи се и заблудени.Напротив!Много добре знаем какви сме и що сме,при нас тези номера не минават...с арабския,и т.н. произход.Незнам точно как си установил,че местните ставаме вече-Аги с помашко самосъзнание.За мен лично "помашко самосъзнание" е равностойно на "българско",а и същото се отнася за огромна част от смолянските Аги.Дори само като си представя,че някой прави разлика между "помашко и българско самосъзнание" ми става много смешно.
А и говориш за истина,ами давай да я чуем найкрая!

--- End quote ---
А пък за мен лично помашкото самосъзнаване си е помашко.Нито българско,нито турско, а помашко-анадън му.
Всички знеам за деиноста на ,,Родина,, и комунистите и именно помаците от смоленско   им се подмазваха, каде за власт,каде за пост

Hadj:
  Балканджи еленскки,най-малко твоята особа може да ме прави нещастен и за да бъда  наистина щастлив обещавам че ще забравя за срещата ни в този  сайт.ГУД БАЙ! Говорете си  знайните .

Hashashin:

--- Quote from: isa71 on March 07, 2010, 15:38 ---А пък за мен лично помашкото самосъзнаване си е помашко.Нито българско,нито турско, а помашко-анадън му.
Всички знеам за деиноста на ,,Родина,, и комунистите и именно помаците от смоленско   им се подмазваха, каде за власт,каде за пост

--- End quote ---
Уважавам твоята позиция Иса, както и ти уважаваш тази на другите хора. Ти винаги си бил толерантен и умерен човек, за което ти благодаря.

Hashashin:

--- Quote from: Hadj on March 07, 2010, 16:06 ---  Балканджи еленскки,най-малко твоята особа може да ме прави нещастен и за да бъда  наистина щастлив обещавам че ще забравя за срещата ни в този  сайт.ГУД БАЙ! Говорете си  знайните .

--- End quote ---
Хадж, не е нужно да напускаш сайта, когато другите не са на твоята позиция, ами напротив- остани и дискутирай защото в спора се ражда истината.

Петя:

--- Quote from: isa71 on March 07, 2010, 15:38 ---А пък за мен лично помашкото самосъзнаване си е помашко.Нито българско,нито турско, а помашко-анадън му.
Всички знеам за деиноста на ,,Родина,, и комунистите и именно помаците от смоленско   им се подмазваха, каде за власт,каде за пост

--- End quote ---
Че имало такива имало е.Доста помаци са били членове на БКП,партийни секретари и т.н.,както в смолянско така и из цяла България.Нима в неврокопско е нямало такива.От ВП са били засегнати всички помаци.И аз,и много други хора от този край се смятаме не само за помаци,а и за българи,защото много добре си знаем корените и произхода.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version