Български > Дискусии

Част от известните помаци-извадка от книгата на академ

<< < (24/28) > >>

Hadj:
  Няма нищо злонамерено във въпроса ми!

Hat:

--- Quote from: Hadj on February 24, 2010, 15:08 ---  Няма нищо злонамерено във въпроса ми!

--- End quote ---
Виждам,че няма нищо злонамерено и затова се старая да ти отговоря,колкото мога по задоволително.Опитвам се да разбера мотивите ти и оттам изхождам.Не се и сьмнявам дори в почтеността ти.

Hadj:
  Например посочените  лица от Смолянско /с трима се познавам лично/.Мотивите ми са : Да се убедим че се работи за каузата "Помашка едентичност".

akif aliev:
Виждам,че покрай наистина известните и уважавани имена са се натикали и немалък брой самозванци и ченгета които са минали през най-малко 2-3 партии без никакви заслуги и сега пробват да блеснат някъде.Наистина кой и как е правил списъсъците с тези ''известни'' хора. И с какво толкова са известни?А къде останаха наистина известните?

akif aliev:
В книгата видях имената и  на доста самозванци и ченгета които смениха по 2-3 партии без да бъдат забелязани и сега пробват поредната.''Известни''-с какво?Та тук виждам хора направо смешни и безобидни или ако са известни то в никакъв случай не с добро.Кой как е правил списъците с имената на ''известните'' поставя под въпрос много неща.Мисля,че академик Япов е подведен с част от тези имена.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version