Български > Дискусии
Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата
Dilmana:
--- Quote from: Svetlina on June 24, 2012, 14:37 ---Отново се опитвате да прикриете незнанието си с агресивен и просташки тон.
--- End quote ---
Посочете с ТОЧЕН и КОНКРЕТЕН цитат на казано от мен, което може да бъда охарактеризирано като "агресивен и просташки тон". Или се извинете.
Това, което написах и което сама сте цитирала е:
Факти? Аргументи? ::)
Възпитание? Култура на водене на спор? ::)
Още по - възпитан и коректен тон? ::)
И след всяко изречение следва цитат на ... казано от Вас самата.
А ако не харесвате своя си тон, вината не у мен.
Dilmana:
--- Quote from: Svetlina on June 24, 2012, 14:37 ---Нали не очаквате, че на глупостите и обидите ви ще сведа смирено глава, защото се казвате Дилмана и сте едитор в сайта, сиреч привилигерована по някакъв начин.
--- End quote ---
Точен цитат на казано от мен с "глупости" и "обиди" ?
Що се отнася до възможността да съм редактор (или както Вие му казвате "едитор", макар че не ми е известно да има такава дума в българския език :)) , модераторите на сайта могат да свидетелстват, че никога не съм се и възползвала от нея. Най-малкото пък, за да трия нечие мнение.
Nazmi:
Dilmana Не е трила никога нечие мнение.
Тя е част от нас Екипа на сайта.
Едитор е по скоро като знак,символ,като коректор,неутрален.
Не мога да скрия,че почти всички съфорумници се отнасят с респект и уважение към труда и открития позитивен смислен диалог който води Dilmana.
Към Svetlina- където е изстрито ваше мнение си пише-.... от АДМИН,защото бяха обидни изрази.
Така,че ако има спор нека е защитен с аргументи и факти!
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Dilmana on June 25, 2012, 22:11 ---Точен цитат на казано от мен с "глупости" и "обиди" ?
Що се отнася до възможността да съм редактор (или както Вие му казвате "едитор", макар че не ми е известно да има такава дума в българския език :)) , модераторите на сайта могат да свидетелстват, че никога не съм се и възползвала от нея. Най-малкото пък, за да трия нечие мнение.
--- End quote ---
Г-жа Дилмана, много сте милостива! Въпреки толкова обиди и грубо отношение пак сте я дарили с милостиня, обръщайки и внимание.
Човек никого не може да промени освен себе си. Тя провокира с цел само за да и се обръща внимание. Скарана е с почти всички тук. Бих искал да не си губите скъпоценното си време с празни неща. Просто я пренебрегвайте защото тя това заслужава. Поздрави!
Svetlina:
--- Quote from: Dilmana on June 25, 2012, 22:01 ---Посочете с ТОЧЕН и КОНКРЕТЕН цитат на казано от мен, което може да бъда охарактеризирано като "агресивен и просташки тон". Или се извинете.
Това, което написах и което сама сте цитирала е:
Факти? Аргументи? ::)
Възпитание? Култура на водене на спор? ::)
Още по - възпитан и коректен тон? ::)
И след всяко изречение следва цитат на ... казано от Вас самата.
А ако не харесвате своя си тон, вината не у мен.
--- End quote ---
Поредните несвързани приказки, изместващи спора, разбира се.
Прочетете собствените си думи на предишните страници и тогава разсъждавайте писмено.
Специално заради вас потретвам: не смятам да ви образовам, нито възпитавам.
Ако бяхте запозната с фактите и с въпроса за циганите в Европа, Турция, Русия....., които "оспорвате" наизуст, щяхте да знаете кое е ЛЪЖА в сведенията разпространявани от БХелзинкски комитет и не само от БХК, разбира се.
На това ниво е и вашата подготовка и осведоменост за циганите. На същото равнище е и информацията на БХК.
Безсмислено е с такива като вас да разговарям - вие дори не сте наясно какво искате да кажете по темата и спора ни, затова и разпространявате лъжите на БХК.
Самообразовайте се, или поне си мълчете, когато сте неподготвена по някоя тема, както в случая.
Назми, ясно ми е, че модератор е изтрил част от думите ми.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version