Български > Дискусии

Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата

<< < (115/139) > >>

Rasate:

--- Quote from: Marlboro on February 01, 2013, 07:40 ---Znam,znam  Rashate, na teb nishto ne ti e qsno , ti vse oshte ot den na den se ychish na neshto novo v internet forymi , zsh'oto si g-n "Nikoi"i g-n bez diploma.!  :o
Tai kato dosega nishto ne e razbral kompota na ramenete ti s prestryvki , vikam da q razkriq na burzo tazi tcenna taina, za'sho pri teb nqma sram.  ::)

Razsajdeniqta mi vodqt do izvoda , che tazi stranna igriva kravna takan i postoqnnata jiteiska komunikatciq s etnosa na nai-tachenite ot vas kravni xindy-ariiski brachedi "tciganite" vi kara da praskate Chalga po tcql den i nosht , a moje bi krajbite ot bankomati sushto tazi kravna takan vi kara da kradete , a moje bi i  prochytata vi prostitytciq po tcql svqt e pak ot omeshenata kravna xindy-ariiska "tciganska" takan , a moje bi i lajite i izmislenite manipylatcii v haidyshkata vi istoriq sushto sa ot tazi "velika" ariiska kravna takan, a moje bi i zatova nqmash sram v magareshkata koja v litceto si a, Rashate  k'o sh'e ka'esh ha-a ,...?  ::) :-\

Omeshvaneto vi kravno (ot vashi lekari) sushto i  antropologicheski (ot vashi izmisleni"istoritci") s nishto ne sa po-razlichni ot tciganchetata po mantalitet i nravi, no vie haidytite estestvenno se chydite kak da se kriete i prepokrivate ot tazi istina s dolni laji , fabrikyvani mediini manipylatcii i izmisleni haidyshki sachineniq. 8)

--- End quote ---

На всякъде ти се привиждат хайдути-да не си черкез ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Marlboro:

--- Quote ---На всякъде ти се привиждат хайдути-да не си черкез
--- End quote ---
Sh'to sa na vsakade haidytite po forymi ,po ylitci ta daje i po peshteri ot vremeto na Imperiqta. :o ;D

botev:
Да се смееш ли - да плачеш ли. ???

Hadj:

--- Quote from: botev on February 03, 2013, 10:07 ---Да се смееш ли - да плачеш ли. ???

--- End quote ---
Аз те съветвам да си поплачеш ;D

fotakiev:
Цял свят  ще се смее,а иначе си е и за рев  :'(  :'(  :'(
Това което човек сам си го прави, друг не може да му го направи се казва в една приказка.Та това се отнася и за създателите на тази организация и превържениците и в частност.
Тази организация е (меча)услуга към българите мюсюлмани. Сепаратистките настроения все по ясно искат да подчертаят разделителната линия и с това да направят за тотално посмешище българите мюсюлмани.
Разликата този път е в това,че хора от вашето обкръжение,а не някой друг, ще са виновни за най-вероятно последващо анти настроение. Та затова ми се плаче и не ме е срам да си поплача  :'( :'( :'(

То добре сайт,добре лафмухабет за легенди и теории и фантазии...Този институт обаче мина всякакви граници на трезвата мисъл.Той  е пясъчна кула на озлобени,комплексирани и фанатизирани хора.
Все пак всеки  пълнолетен е свободен да взема решения за себе си и собствените си решения.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version