Български > Дискусии
Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата
Marlboro:
--- Quote ---Все още не мие ясно за какво да ме е срам:
--- End quote ---
Znam,znam Rashate, na teb nishto ne ti e qsno , ti vse oshte ot den na den se ychish na neshto novo v internet forymi , zsh'oto si g-n "Nikoi"i g-n bez diploma.! :o
Tai kato dosega nishto ne e razbral kompota na ramenete ti s prestryvki , vikam da q razkriq na burzo tazi tcenna taina, za'sho pri teb nqma sram. ::)
Razsajdeniqta mi vodqt do izvoda , che tazi stranna igriva kravna takan i postoqnnata jiteiska komunikatciq s etnosa na nai-tachenite ot vas kravni xindy-ariiski brachedi "tciganite" vi kara da praskate Chalga po tcql den i nosht , a moje bi krajbite ot bankomati sushto tazi kravna takan vi kara da kradete , a moje bi i prochytata vi prostitytciq po tcql svqt e pak ot omeshenata kravna xindy-ariiska "tciganska" takan , a moje bi i lajite i izmislenite manipylatcii v haidyshkata vi istoriq sushto sa ot tazi "velika" ariiska kravna takan, a moje bi i zatova nqmash sram v magareshkata koja v litceto si a, Rashate k'o sh'e ka'esh ha-a ,...? ::) :-\
Omeshvaneto vi kravno (ot vashi lekari) sushto i antropologicheski (ot vashi izmisleni"istoritci") s nishto ne sa po-razlichni ot tciganchetata po mantalitet i nravi, no vie haidytite estestvenno se chydite kak da se kriete i prepokrivate ot tazi istina s dolni laji , fabrikyvani mediini manipylatcii i izmisleni haidyshki sachineniq. 8)
Suleyman.45:
Gospojo,gospojo,vzemayte si redovno hapçetata,çe psihosıstoyanirto vi se vloşava.Toçno takiva i v takova SISTOYANİE bılgari izbiha semeystvata si bez da se trognat ot pılnşte s ujas i strah oçi na detzata si.Dumata hristiyanin proiznesena ot vaşata usta zvuçi skverno i obidno za istinskite hristiyani.Smenete si obkkrajenieto,prestanete s çeteneto i sluşaneto na duhovniya gey i glupak siderov i po nay bırziya naçin si namerete sıprug-kolkoto po prost tolkova po dobre za semeynata vi idiliya.
Svetlina:
--- Quote from: Suleyman.45 on February 01, 2013, 07:53 ---Gospojo,gospojo,vzemayte si redovno hapçetata,çe psihosıstoyanirto vi se vloşava.Toçno takiva i v takova SISTOYANİE bılgari izbiha semeystvata si bez da se trognat ot pılnşte s ujas i strah oçi na detzata si.Dumata hristiyanin proiznesena ot vaşata usta zvuçi skverno i obidno za istinskite hristiyani.Smenete si obkkrajenieto,prestanete s çeteneto i sluşaneto na duhovniya gey i glupak siderov i po nay bırziya naçin si namerete sıprug-kolkoto po prost tolkova po dobre za semeynata vi idiliya.
--- End quote ---
Честно да Ви кажа просто ме разсмяхте... Май такива като Вас са за хапчета, щом не Ви е ясно, че писмата са ги писали от училището, а не от партията Сидеров.
И още нещо, видяхме какви опитни ЦИГАНИ-ДЕПУТАТИ - биячи и с криминално минало са избраниците на мюсюлманите в НСъбрание, тъй че мога да си представя как се вихрят местните бабаити-избраници.
Suleyman.45:
Gospojo,iznenadan sım,çe vıpreki zlobnata si duşiçka vse oşte moje da se smeete razbira se samo podigravatelno,no vse pak e neşto.Ot tıpata vi partiya ataka ste Vie vaşa nesvetlost,a anonimnite uçiteli ili jurnalisti-mente jalki strahlivtzi i lıjtzi,koeto e toçno v stila na taka lübimata vi hranitelna sreda.Uçete romski-ima edno pravilo v jivota:nay omraznoto neşto vinagi te postiga zadıljitelno.
Rasate:
--- Quote from: Suleyman.45 on January 30, 2013, 08:05 ---Ne pitam kakvo obşto ima sayta Pomak.eu s bılgaro-romskite problemi v Yanbol,ne pitam zaşto spodelyat zagrijenosta si toçno s nas koito nito sme romi nito bılgari.Ezuitştşinata na rasate i podobnite na nego siderovski çervenotikviçki e tolkova poznata,çe ne iznenadva veçe nikoy.Povtaryam vse pak,çe vseki narod si zaslujava sıdbata i romite-ne se li uvajava edin narod sam,ne uvajava li dostoyntvoto na svoite maltzinstva estestveno i nego nyama da go uvajavat.Romite ne sa naş problem dami i gospoda te sa vaş problem i vaşeto bıdeşte.Vola rie na gırba mu pada,no vtrençeni v minaloto si,zaslepeni ot faşizmokomunizma si vmesto priyateli rodnini po obşt proizhod vie si sızdavate zorlen vragove.Koyto ne moje da tzeluva rıka tzeluva.......
--- End quote ---
Правиш ли разлика между сайт и тема ?!
Заглавието на темата е:
Тема: Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата ?
Което включва всички етноси в държавата-т.е. и българите и ромите и техните взаимоотношения.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version