Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
sirrio:
Айде пак се започна. Dilmana, успокой се малко. Тази тема вече я дъвкахме, стига толкова.
Dilmana:
--- Quote from: fotakiev on October 11, 2010, 21:22 ---Да, ами ако не са ?
Кой от вас е сигурен,че няма в България имами,който са уахабити?
--- End quote ---
Да, ами ако Фотакиев е престъпник, крадец на деца или дори вампир? Кой от вас е сигурен, че Фотакиев не е вампир? :o
Г-н Фотакиев, нещо за презумпцията на невинност да сте чувал?
Между другото, оправете си правописа, бе БЪЛГАРИ велики. :-[
Как може след множествено число (имами) да употребявате местоимение в единствено число (който)?
КОИТО, г-н Фотакиев, които.
Имами, коИто... имам, коЙто
Кои са тези? Кой е този?
Тези, които... този, който
Аман вече от учили- недоучили с претенции. ::)
Чул и той вчера за уахабити ;Dи толкова е и разбрал, колкото е разбрал и правилата на граматиката на родния си език и вече... специалист.
Припка акъл да дава! Вместо да дращите камари от глупости, седнете си на задниците и четете (ама не форуми с полуграмотни драскачи, а смислени книги).
Dilmana:
--- Quote from: PETER on October 13, 2010, 22:08 ---Бяла спретната къщурка с езерце отпред.
Къщата с езерото била на Стоян Чешмеджиев
http://www.varnautre.bg/home/varna/item/15563-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81-%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD-%D1%87%D0%B5%D1%88%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%B5%D0%B2
Стоян Чешмеджиев е същият, който преди три години бе избран от Народното събрание за генерален директор на БТА по искане на народната представителка от ДПС Емел Етем и варненските депутати от НДСВ, начело с Борислав Ралчев.
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=816185
Та накратко: ДПС - Далавери Пари и Служби
И който гласува или членува там може да ме счета за свой враг. :)
--- End quote ---
Каква мисъл, каква ерудиция, каква блестяща логика ... :o
Хойкал Петър из интернет, мернал бялата спретната къщурка на некой си Стоян Чешмеджиев
(а естествено, че всеки, който има бяла къщурка е престъпник, щото ние тъй я разбираме презумпцията за невинност 8)) и понеже , обаче , защото някоя си Емел Етем била от ДПС :o, а навремето си тя била предложила същия Стоян Чешмеджиев за шеф на БТА, ето ти как всички гласували за ДПС се оказват виновни заради къщурката на Стоян Чешмеджиев. Марш и под строй към Белене.
Велика мисъл, страшна логика, ашколсун, машалла!
Обаче... обаче за беля..хм.. този Стоян Чешмеджиев не е ли българин?
По логиката на Петър всички българи могат да считат Петър за свой враг.
И започва Петър от себе си, щото и той българин и следователно враг на Петър.
Като начало Петър бие два шамара на врага Петър пред огледалото и го кара да повтори поне 10 пъти " Извинявам се на света за бялата спретната къщурка на Стоян Чешмеджиев".
Аз бих му предложила нещо по-кратко и по-лесно за артикулиране: "глупак съм аз, глупак". ::)
sirrio:
--- Quote from: Dilmana on October 29, 2010, 11:29 ---Между другото, оправете си правописа, бе БЪЛГАРИ велики. :-[
--- End quote ---
А ти, г-жо Горчева, каква си по народност, ако не е тайна? Помакиня каза, че не си. От написаното личи, че не си и българка. Единственото най-логично, което ми идва на ум, е да си туркиня с БЪЛГАРСКО име. Прав ли съм или греша? И ако е второто, кажи каква си.
Силвия:
--- Quote from: Dilmana on October 29, 2010, 11:18 --- [/b]...и най-вече правно неграмотни като Силвия и да им се внушат предразсъдъци спрямо мюсюлманите в България - видите ли, ние не че имаме сведения за тероризъм, но ей така да ги обискираме превантивно, щото ходжи, знаеш ли?
--- End quote ---
Защо е тази ярост, бе Дилмана?
Защо е тази постоянна склонност към обиди и нападки?
Някакъв личен проблем ли имате?
То глупак ли не бях, то неграмотна ли не бях, то какво ли не ме нарекохте и далеч не само мен разбира се.
Може много да не ви се иска, но нямам предразсъдъци към мюсюлманите, гледам на всеки човек индивидуално, според това, което той сам ми покаже и винаги е било така. Не правете, така че, опити за внушения кой какви предразсъдъци имал и какъв бил начинът му на мислене, едва ли не. Не се грижете за моя начин на мислене, понеже той е всичко друго, само не и елементарен, нетолерантен, агресивен и нападателен. А ако пък смятате може би, че с лични обиди, агресивност, нападки и пр. пример за сложно мислене и толерантно поведение давате, то жалко за вас.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version