Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (35/678) > >>

Dilmana:

--- Quote from: silvia on October 30, 2010, 20:19 ---
Т.нар. синод на Инокентий, Дилмана, е толкова за съжаление и уважение....
--- End quote ---

Силвия, извършеният прокурорско-полицейски произвол е ПРЕСТЪПЕН без разлика дали този, срещу когото е извършен Ви е симпатичен или не, е достоен за съжаление или е достоен за уважение. 
Да не мислите, че гражданите имат права според съмнителни субективни критерии кой от тях е достоен за съжаление или за уважение?

Dilmana:

--- Quote from: silvia on October 30, 2010, 21:12 ---
Тези преки връзки чрез извадени от контекста си фрагменти вие ги правите, не аз. Може би за да внушите, че на мен биха ми хрумнали подобни преки връзки (който начин на спорене е струва ми се, често срещан при вас).

Други връзки направих, впрочем,
--- End quote ---

Силвия, в конкретна тема, където обсъждаме КОНКРЕТНИ престъпни действия на конкретни  български спецслужби срещу КОНКРЕТНИ български мюсюлмани недали никога повод да се мисли, че са терористи, вие носите вода от девет дерета да доказвате, че може да си има крушката опашка, понеже обаче защото някъде някакви си резнали нечии глави.
Преки връзки не правите.
 Правите косвени.
Манипулативни.
Грозни.
Неморални.
И като ви разобличи човек, пищите до небето като ущипана мома, че "други" връзки сте правили.

Dilmana:

Ако обиските в домовете на имами, нахлуването в тези домове, за което непрекъснато пишете, и за което не скъпите думи и определения, е нещо, което трябва да засяга един правозащитник, дали съдбата на хора, застрашени от това да изгубят живота си, като случая със служителите от френските компании в Нигер например (което все е нещо далеч по-страшно от това да ти направят обиск и да вземат от него някаква литература), не трябва все пак да предизвика у него поне минимално отношение или чувствителност? Или съдбата на всички онези жени, които са затваряни и малтретирани от „религиозни” полицаи? Тя може би също не си струва да бъде коментирана от един правозащитник?

--- End quote ---

Ами дали съдбата на децата в Палестина или на тези в българските "домове" като Могилино не си струва коментара на един правозащитник; ами дали правата на две жени от село Горно Нанадолнище, чиито мъже редовно ги побийват като се натряскат в местната кръчма, не си струват коемнтара на един правозащитник; ами дали спасяването на горите на планетата Земя не си струва коментара на един правозащитник?
 Струва си. Е и?
 Темата е конкретна и е за конкретни действия, извършени от конкретни хора.
Ако имате да кажете нещо КОНКРЕТНО по темата, кажете.
Ако не, престанете да затлачвате темата със СПАМ -  безброй постинги, нямащи нищо общо с конкретния случай.
Постинги манипуалтивни, постинги неморално поради откровената си манипуалция, постинги, чиято смисленост е обратно пропорционална на многословието им.

Dilmana:

Друго, което също не го коментирате, е новината за това, че България била законна цел на муджахидините. Вероятно това също е безинтересно, не си струва коментар.

--- End quote ---
Да, празни приказки изтърсени на килограм са ми откровено БЕЗИНТЕРЕСНИ. Освен, когато МАНИПУЛАЦИИТЕ им станат опасни за общественото здраве.

Dilmana:

--- Quote from: silvia on October 30, 2010, 20:19 ---

Един светски съд, впрочем, бил той и този, който осъди България във връзка със случая с т.нар. синод на Инокентий, не се интересува ....
--- End quote ---
А вие да не искате съдът да е религиозен? Да въведем шериат ли, какво?  ::)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version