Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
skoti3:
--- Quote from: ibrahim65 on July 19, 2012, 21:34 ---До сега а и все още за вас кюрдите не са терористи и си гледахте сейр, но сега боли нали.
Да видим кой е куку ей. ???
--- End quote ---
Не съм сигурен това с болежката, че е най-уместното изказване. То не бяха отваряне на шампанско, наздравици. Поради тази злоба дори не обърнахте внимание, че има и мюсюлманин жертва. Защото жертва може да е всеки, без значение религия, но за съжаление все невинни хора.
Svetlina:
--- Quote from: KaraIbrahim on July 19, 2012, 21:19 ---..........
Безразличие и нехайство се наблюдава и при органите,работещи срещу тероризма обаче.Лично на мен ми се е случвало да ми проверяват документите в метрото,но раницата с багаж - не.Скенери би трябвяло да бъдат поставени навсякъде,но такива няма.
Отделно българската държава беше предупредена още през януари,че се очакват атентати срещу израелски граждани,пребиваващи у нас.Не вярвам да са взети кой знае какви мерки,имайки предвид какво се случи вчера.
--- End quote ---
Е, какво трябва да се направи, според тебе? Израелските туристи да бъдат специално охранявани ли: от едната страна полицаи, от другата скенер до скенер...Представям си каква почивка ще изкарат и колко ще се забавляват.
По летищата има достатъчно охрана, минава се поне през 2 скенера и за най-малкото нещо те претърсват основно, а куфарите отделно минават през скенер...На мене лично са ми взимали страшно оръжие - пиличка за нокти, а на мъжа ми 200 мл дезодорант.
И пак гърмят невинни хора и то на неутрални територии.
Да не би Брейвик да беше предвидим?
botev:
--- Quote from: Nazmi on July 19, 2012, 16:38 --- ботев,не те ли е срам да се подиграваш!!!
шофьора също е жертва от атентата.
--- End quote ---
Що не пита Ибрахим дали не го е срам да се подиграва? Че даже и наздравица вдигна, а ти ням! Съжалявам за човечеца и семейството му, ама тук има дразнители на световно ниво!!!!
Hat:
--- Quote from: botev on July 19, 2012, 22:42 --- Що не пита Ибрахим дали не го е срам да се подиграва? Че даже и наздравица вдигна, а ти ням! Съжалявам за човечеца и семейството му, ама тук има дразнители на световно ниво!!!!
--- End quote ---
Ти си един от тези дразнители,които усещат болката само тогава,когато я почустват върху себе си.
Subeyi Kurt:
Фашизма и ксенофобията е заседнало в кръвта на някои български утайки които още си мислят че са нещо повече от другите.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Мангали или роми! Гаф на президентството с име на файл Вече тече проверка кой е качил ромската стратегия на страницата
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/07/19/mangali-ili-romi-gaf-na-prezidentstvoto-s-ime-na-fail.164268
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version