Български > Bестник

НОВИНИ - NEWS - HABER

<< < (562/678) > >>

ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
http://www.youtube.com/watch?v=IMJDy4HgY6Y

ibrahim65:
Ето какво е искал да построй Ердоган на Таксим.
И ще го направи.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=640746095954432&set=a.163884690307244.38605.161723033856743&type=1&theater

Hadj:
  Драги Ибрахим.Проблема е в наглостта на ДПС.Какво сме виновни мюсюлманите че да настройват хората срещу нас.Помисли дали един българин ще гласува за Делян Пеевски и другите българи мекерета а "почитния" председател ги пробутва на нашите хора.В случая освен че депесарите показаха своята наглост значителна част от българите показаха колко много ни възприемат за равни.Когато помаците се определим като различни националистическите елементи надигат вой и ни обесняват че сме били българи с различна от тях вяра.Когато обече освен да им работем черната работа искаме и ние да управляваме сме "гадни фесове".В крайна сметка или да ни признаят за помаци различни от тях или да ни признаят че сме били "братя"
      Мили ми са нашите людкове които работят по тютюните и горите а най-голимите благини ползват българи приятели на Доган.

ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
E kakvo da kajem togava za Smolqn kadeto polojenieto e sa6toto no ot dylgi godini nikoi ni6to ne kazva.

Seiko:
Интересно ми е защо нашият човек Муса Палев не искат да го допуснат до своето работно място като областен управител на Благоевградска област, нима той не е повече български гражданин от всеки един благоевградчанин.Аз лично не го познавам Муса Палев но се чувствувам задалжен по-някякъв начин да го защитя защото въпреки че живея в чужбина съм потресен от случващото се в България.Каква е тази омраза и етническо разделение които -/" някои хорица жалки " -така бих ги нарекъл, онези там/ се опитват да наложат .Нима в Благоевградска област не живеят една огромна част от помаците в България. Не е ли възможно един кадърен помак да се издигне и да стане областен управител на Благоевградска област.Ами защо тогава допускат тютюна на помаците до цигарената фабрика ,защо допускат младите помаци да им пълнят университетите , защо допускат помаците емигранти да им изкупуват новите апартаменти,защо складовете и магазините в Благоевград са пълни с помаци които им изкупуват стоката и така градът малко живнова.Да не изброявам и други неща .Еи голяма работа бре помак щял да стане областен управиттел , бре ,бре ,бре,бре... !?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version