Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
BG POMAK:
Снимката е чудесна с двамата ръководители на две съседни държави, но само единият от тях е с чудесни резултати. Другият само позира и само позьорството му е велико. Ха познайте кой кой е? Коментирайте, ако желаете. А ако не желаете пратете ме на....................!!!!!!!!!!!!!
ibrahim65:
Ердоган: Ционистите се подиграват с мюсюлманите, ще решим за действия срещу Израел Срещата е насрочена за утре в Истанбул, целта е с обща реакция ислямският свят да се противопостави на „ционистския гнет на Израел“
Турският президент Реджеп Ердоган свиква на извънредно съвещание външните министри на 57 страни, членуващи в Организацията за ислямско сътрудничество заради конфликтите около джамията Ал Акса в Йерусалим, съобщава в. “Йени шафак“. Срещата е насрочена за утре в Истанбул, целта е с обща реакция ислямският свят да се противопостави на „ционистския гнет на Израел“.
„Ционистите си разиграват коня, когато пожелаят затварят Ал Акса за мюсюлманите и се облагодетелстват от разделението на ислямската общност. Без да се установи стабилно партньорство и солидарност в ислямския свят от 1,6 млрд. души, Израел ще продължи с окупацията на свещените земи и няма да има възмездие за убийствата там. Ционисткото правителство избива мирни хора в Палестина, то праща групи от еврейски фанатици в Ал Акса. Това е третата по големина джамия в исляма, до която седмици наред мюсюлманите нямаха достъп за петъчната молитва и бяха принудени под охраната на израелската полиция да се молят по улиците около храма. Ционистите се подиграват с мюсюлманите, затова утре в Истанбул ще вземем решение за общи действия срещу израелския режим“, коментира Ердоган. Съвещанието трябва да одобри декларация от името на ислямския свят и призив към Израел и световната общественост, както и решение за запазване на статута на Ерусалим. Утре преди обед първо ще заседава Изпълнителният комитет на Организацията за ислямско сътрудничество, а след това е съвещанието на външните министри. През изтеклата седмица турският външен министър Мевлют Чавушоглу е провел телефонни разговори с всичките си 56 колеги от страните членки в организацията и ги е уверил в необходимостта от обща категорична реакция за събитията в Йерусалим, пише БГНЕС.
http://www.faktor.bg/bg/articles/erdogan-tsionistite-se-podigravat-s-myusyulmanite-shte-reshim-za-deystviya-sreshtu-izrael
BG POMAK:
Аз бях в тази джамия през 1999г. Направих намаз в стаята , която е издълбана в скалата. Според преданията "Висящия камък". После направихме общ намаз в джамия , намираща се в близост до официалната-третата джамия по въжност в исляма.Влизането в Ал Акса стана трудно. Полицията правеше щателна проверка на всеки. С мен бяха около 50 работници.Петима помаци, двама християни и останалите бяха български турци.Не знам каква игра играе Ердоган, но желязото с което строяхме в Израел беше турско.Между Турция и Израел има сключен военен съюз.
BG POMAK:
В дамията Ал Акса е забранено да се снима. Въпреки всичко, аз исках да си направя снимки за спомен. Когато дадох филма във еврейско фото, снимките пред джамията бяха станали, но в джамията на филмчето бяха тъмни и нищо не се виждаше. Това е аллахтан.
[/size]
ibrahim65:
Бандитът на България продаде българския език. В подписания договор с Македония пише, че документът е написан на македонски език
Бандитът на България продаде българския език. В подписания договор с Македония пише, че документът е написан на македонски език. Договорът е написан на развален български, тоест на македонски. И с подписа си Бандита признава съществуването на македонски език. Срещу това пък България получи несъществуването на македонско малцинство на наша територия.
Комунистите направиха голяма глупост когато през 1946 г написаха в много документи за самоличност на българи от Югозапада – македонец и македонка. Тези черно-бели документи и до днес дават основание на Македония да твърди, че има македонци. / youcomments.com
http://sosnovini.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%8F%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D1%81-%D0%B4%D0%BE-%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B0-%D0%BB%D0%B8-%D0%B3%D0%BE-%D0%B8%D0%BC%D0%B0-40092.html
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version