Български > Bестник
НОВИНИ - NEWS - HABER
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Svetlina on March 27, 2012, 15:16 ---Само едно смръдливо ев....ко го......но може да си мълчи, като въпросният министър. Без извинение за думите ми.
--- End quote ---
Толкова ти реже главата от дипломация. Понякога мълчанието е злато, особенно когато си виновен. Човекът именно за това намеква но мегаломаните нещо не вдяват. :D :D :D
sultan selim:
http://frognews.bg/news_3575/Nov_10_ianuari_chuka_na_vratata!/
TURANIA:
--- Quote from: Svetlina on March 27, 2012, 17:48 ---Да, Турция не ме интересува, ясно го казвам, ако искаш мога да ти го напиша на още езици. Аз искам в България да си живеят добре всички българи.
А твоите оценки пък ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ЗАСЯГАТ, НИТО ИНТЕРЕСУВАТ...Продължавай състезанието със себеподобните си. Нали затова си тука. И си смени българското име с арабско, докато е време, да не срамиш българските имена. Изнеси се да живееш в някоя мюсюлманска страна, там е мноооо-го хубаво. Вземи някое ислямско гражданство и си живей щастливо в избраната от теб страна, но вън от България, не ни трябват такива като тебе.
Пожелавам ти да спечелиш "зелена карта", да спечелиш много пари и да се махнеш в ислямия.
--- End quote ---
А ти и себеподобните ти докато е време започвайте да учите турски.Много скоро ще ви потрябва. Ако пък не ви изнася прав ви път.Кеф ви Бесарабия,кеф ви западните покрайнини. Може ако искате да си вземете еднопосочен билет за ''Кюрдистан'' при ваще братя за които ревете ден и нощ.
onegavon:
Защо мислиш , че ще ни трябва турски?Да не си мислиш , че ще се върнете на Балканите? Нещо много си се взел насериозно, че да ни пращаш в Бесарабия.
Реалностите са други, ако не знаеш в момента сме съюзници с Турция и то в доста добри отношения Бойко току що беше на приятелско посещение.Ти явна живееш в някой сериал :)!
Subeyi Kurt:
--- Quote from: onegavon on March 28, 2012, 00:10 ---Защо мислиш , че ще ни трябва турски?Да не си мислиш , че ще се върнете на Балканите? Нещо много си се взел насериозно, че да ни пращаш в Бесарабия.
Реалностите са други, ако не знаеш в момента сме съюзници с Турция и то в доста добри отношения Бойко току що беше на приятелско посещение.Ти явна живееш в някой сериал :)!
--- End quote ---
Съединението прави силата. Като български гражданин аз го желая от сърце защото има какво да спечелим от това. Интересно ще ми е да чуя коментари по този въпрос. Поздрави!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version