Български > Религия и мистика
Забрадката - аксесоар, символ или задължение
Turas:
--- Quote from: havaika on December 30, 2011, 19:12 ---Канибализма се поставя на вселенски пиедистал и да не забравим вампиризма с това послание от Иисус(Иоан 6:48-58). ;D ;DФакт.
Джихата в Ислама беше изкривен удобно на кръстоносците.Но да ми отговорят същите:Какво им е отношението за канибализма(Иоан 6:48-58). ;D ;D
И нима уважаема Мариана,тези канибали са радикални удобни ислямисти.Не те са християни и спазват Иисусовите заръки ;D ;D
А нима вярващ човек ще върже бомби и ще убие "невинни" убили семейството му по погрешка(приятелски огън) за повече петрол.Нещо логигата куца според теоремите на Архимет ;D
--- End quote ---
И какво предлагаш?
havaika:
--- Quote from: Вологез on December 30, 2011, 20:56 ---И какво предлагаш?
--- End quote ---
Християните да не ядат човешко месо и да не приемат буквално заветите на Иисус (Иоан 6:48-58).Да се простират крайно до свинското(за справка единственото животно което има много сходни органи с човешките). ;D ;D
ibrahim65:
Това е по лошои от свинщина
Ateist Madonna kuran ayetine ayağıyla basarak şarkı söylüyor ALLAH ın laneti üzerine olsun
Turas:
Ибрахиме, кажи ми защо исляма се занимава с християнството и обратно? Какво ги интересува християните как живеят мюсолманите?
ibrahim65:
Добре господ-ин Вологез ще се опитам да ти обесня но от сега ти казвам че няма да ти хареса...
Та аз Ибрахим65 нямам никакви проблеми нито с християнството нито с християните а когато спомена християнките
е тогава има разбиране ценяне нежност романтика съвмешателство съвкупност обичане целуване дори и на най-нежните части.
А сега за да се поуспокоиш малко ще ти испратя това което най много ми харесва приятно слушане и на спомиваш с хубаво.
Vivaldi - Four Seasons (Winter)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version