Български > Религия и мистика

Забрадката - аксесоар, символ или задължение

<< < (57/99) > >>

muti6:
Що не вземете да си пуснете една тема  за ПРОСТИТУЦИЯТА ,явно това ви вълнува!!! ;D

Turas:

--- Quote from: muti6 on January 03, 2012, 17:06 ---Що не вземете да си пуснете една тема  за ПРОСТИТУЦИЯТА ,явно това ви вълнува!!! ;D

--- End quote ---
Правилно, хубаво е някой мод да почисти!
Иначе мойто лично мнение по въпроса е следното:
Забратките не ми пречат,  които иска да си носи, но съм против пък, които не иска да го заставят насила! Ако някой го кефи да си сложи и скафандър! :) :) :)

Mariana:

--- Quote from: Mariana on January 02, 2012, 19:17 ---
Защото проституция е имало откакто свят светува в най-различни страни по света - харесва ли ни или не, подобна „професия” винаги е имало.
--- End quote ---

--- Quote from: Вологез on January 02, 2012, 20:00 --- А така сега, че кога е нямало проституция? Да неби Римляни и Византиици да са били християни? Проституция е имало още преди да е имало пари (на разменни начала) :) :) :) !

--- End quote ---

Не знам за какво точно ми опонирате... 
пък и темата наистина не е точно за проституцията.

--------------------------------------------------------

--- Quote from: muti6 on January 03, 2012, 17:06 ---Що не вземете да си пуснете една тема  за ПРОСТИТУЦИЯТА ,явно това ви вълнува!!! ;D

--- End quote ---

Не аз отворих дума за това тук. Аз само отговорих.

--- Quote from: subigi kurt on January 01, 2012, 15:13 ---Polojenieto bez zabradki ne e mnogo priyatno. Neka sociolozite se izkajat zashto situaciyata s bylgarkite e tolkoz plachevna.: http://novinar.bg/news/briuksel-zarinat-ot-balgarski-prostitutki_Mzc5MDsyNA==.html

--- End quote ---

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Вологез on January 03, 2012, 18:50 ---Правилно, хубаво е някой мод да почисти!
Иначе мойто лично мнение по въпроса е следното:
Забратките не ми пречат,  които иска да си носи, но съм против пък, които не иска да го заставят насила! Ако някой го кефи да си сложи и скафандър! :) :) :)

--- End quote ---
Lichi si kolko te kefi, a skafandara neka si ostane pri tebe. ;)

maktub:
Забрадката според мен е по-скоро символ. Чрез нея ти освен уважение към Бог, показваш и уважение към съпруга си, който се грижи за теб, дарява ти любов и спокойствие.. Би било прекрасно ако бяха по- разпространени. Не се ли отвращавате вече от всички тези постери на разголени жени/ мъже по билбордовете и къде ли не? Това буквално е сексуално насилие.. Ти биваш принуден да гледаш нещо, от което вече ти е дошло до гуша... Другото което е, любимият до теб това ли заслужава? Няма ли да бъде хубаво ако му дариш уважението и любовта си, пазейки красотата си само за него? А и нека имаме самоуважение..не е от най-приятните неща за една самоуважаваща себе си жена- да бъде един ходещ сексуално превличащ мъжете обект. Поне това е моята гледна точка  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version