Български > Религия и мистика
Забрадката - аксесоар, символ или задължение
Subeyi Kurt:
Не сме 1989 г. но се правиш на кёрава че не виждаш провокаците, палежите и фашистките атаки по молещи се мюсулмани. Не виждаш бесните лиги на лумпенските фашо-атакисти, които развяват знамена в Пазарджик уж да помагат на съдиите да си вършат работата. Мариана, вместо да ни натрапваш мини жупове и разголени баджаци вземи се скрий някаде че наистина прекаляваш. Народите сами си избират носията, езика, културата, самоопределението и пр. Никоя личност не може да е над един народ, но ти и това не можеш да разбереш, защото ще ти попречи да възраждаш клани недоклани и изтерзани хора от малцинствата.
Mariana:
--- Quote from: Subeyi Kurt on November 06, 2012, 16:59 ---Не сме 1989 г. но се правиш на кёрава че не виждаш провокаците, палежите и фашистките атаки по молещи се мюсулмани. Не виждаш бесните лиги на лумпенските фашо-атакисти, които развяват знамена в Пазарджик уж да помагат на съдиите да си вършат работата. Мариана, вместо да ни натрапваш мини жупове и разголени баджаци вземи се скрий някаде че наистина прекаляваш. Народите сами си избират носията, езика, културата, самоопределението и пр. Никоя личност не може да е над един народ, но ти и това не можеш да разбереш, защото ще ти попречи да възраждаш клани недоклани и изтерзани хора от малцинствата.
--- End quote ---
Драги ми Курт,
Не е зле да се научиш все някога да бъдеш почтен в споровете.
Никога не съм натрапвала минижупи и разголени бедра като някакъв пример за подражание.
Тъкмо обратното - много пъти съм писала, че никоя крайност не бива да служи за извиняване на друга.
Освен това, драги ми курт,
Никога не съм писала редове, от които лъха омраза.
Омразата, драги ми Курт, може да те сроди духом с някой краен привърженик на "Атака" примерно
и ще си приличате двамата, колкото и да смятате, че сте различни.
И понеже невежеството е сила, страшно става именно когато едно невежество или омраза срещне подобни на себе си.
Който сее ветрове, жъни бури.
И който не може да се раздели с невежеството си, не може и с омразата.
Но не аз съм проблемът, драги ми, не такива като мен сеят бури.
Subeyi Kurt:
Забрадените хора не са опасност за обществото Мариана. Ако искаш социално мероприятие погрижи се за бездомните и гладни български граждани. Бъди с нас когато се защитават основни човешки права. Опитай се да съчувстваш на състрадалните които са били малтретирани и избивани многократно. Не е етично тук да натрапвате култура която е чужда за други. Научете се да уважавате и почитате различните от вас. Така е по всички цивилизовани страни по света. Тук сме за да си общуваме, да си споделяме мъки и радости а не да се чепкаме с разни хайдути. Ако поне малко сте искрени опълчете се на тези фанатици които си мислят че БГ е само тяхна. Правете онова, което ще помогне да се гради единна нация, но с хора които са с различна религия, различен мироглед и пр. Погледни и виж каква врява се вдига за 10 минутно предаване на Турски език. Умразата ви е ослепила очите и не виждате от къде идва опасността за обществото. Избивате си комплексите като посягате на малцинствата, но така пречите само за просперитета на Бг.Осъзнайте се че става късно!!!
Mariana:
--- Quote from: Subeyi Kurt on November 06, 2012, 19:54 ---Забрадените хора не са опасност за обществото Мариана. Ако искаш социално мероприятие погрижи се за бездомните и гладни български граждани. Бъди с нас когато се защитават основни човешки права. Опитай се да съчувстваш на състрадалните които са били малтретирани и избивани многократно. Не е етично тук да натрапвате култура която е чужда за други. Научете се да уважавате и почитате различните от вас. Така е по всички цивилизовани страни по света. Тук сме за да си общуваме, да си споделяме мъки и радости а не да се чепкаме с разни хайдути. Ако поне малко сте искрени опълчете се на тези фанатици които си мислят че БГ е само тяхна. Правете онова, което ще помогне да се гради единна нация, но с хора които са с различна религия, различен мироглед и пр. Погледни и виж каква врява се вдига за 10 минутно предаване на Турски език. Умразата ви е ослепила очите и не виждате от къде идва опасността за обществото. Избивате си комплексите като посягате на малцинствата, но така пречите само за просперитета на Бг.Осъзнайте се че става късно!!!
--- End quote ---
Стига вече, стига.
Никога не съм била против емисията на новини на турски език.
Колкото до бедните и онеправданите, помагала съм колкото съм могла, на когото съм могла, с каквото съм могла.
Не е било много. Защото всъщност никога не съм била човек, който да не е имал материални затруднения.
Колкото до забрадените жени, спорът тук тръгна заради бурките, не заради забрадките.
И както вече ти написах, опитай се да бъдеш коректен, почтен в споровете.
Защото ставаше дума за това, че бурките не са част от традиционната помашка култура, а един член на този форум, сложил женско лице в бурка като снимка на профила си, изглежда искаше да докаже нещо подобно.
botev:
--- Quote from: Subeyi Kurt on November 06, 2012, 19:54 --- Бъди с нас когато се защитават основни човешки права.
--- End quote ---
Вас до някоя година евреите ще ви разкарат от БГ! ;) :'(
http://bnt.bg/bg/news/view/87387/vtori_den_ot_vizitata_na_plevneliev_v_izrael
http://standartnews.com/balgariya-politika/vtori_pocheten_konsul_na_izrael_v_balgariya-167903.html
http://btvnews.bg/svetut/atentatt-na-letishcheto-v-burgas-2.html
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version