Български > Дискусии

Помаците - какви са били ?

<< < (213/325) > >>

Jack:

--- Quote from: ibrahim65 on October 22, 2011, 21:01 --- Stanislav Stoianov Стани-слав-ли-си Падни-слав-ли-си незнам ама не ти ли омръзна вече да се обесняваш като ученичка.
Тук сме били и ще сме наричаме се ПОМАЦИ помагали на османлите и помъчени сме от българите но сме тук и ще сме напук на всичко.
Дрънкаш ги пляскаш ги въртиш ги сучиш ги но никой не ти вярва не се напъвай излишно по добре е да ни приемиш каквито сме.
Стига вече с този Митхат паша българската история толкова ли е ограничена или вие сте ограничени та сте като папагали.

--- End quote ---

На тебе истината май не ти изнася, та започна и да обиждаш вече...

Jack:

--- Quote from: ibrahim65 on October 23, 2011, 22:05 ---Stanislav Stoianov ти ли си интелегента бе ти си РОБ бе РОБ.
 Такива са били дедите ти и ти та и твойте деца ще са РОБЧЕТА това е истината.
С това лягаш с това ставаш с това ви въспитаваха от такива не се обиждам небой се.
Ти ли си интеегента та какво толкова каза дойде тук да ни кажиш че сме българи и че си интелигент.
Но на такива интелегенти аз имам доста интересно название ама нейсе да си остане на мен този път.
Не ти пука изобщо за нас ПОМАЦИТЕ теб те е страх за вас българите и имаш право да се страхуваш.
А сега продължавай да копираш от тук от там докато ти светне крушката или уври глават.

--- End quote ---

Много гнусно изказване, трябва да призная. Ибрахиме, внимавай с глупостите и се въздържай от такива изказвания, защото "танцуващите" слушат и виждат, нали знаеш...

ibrahim65:
Госпожа  или госпожице jordanova незная но не ме и интенересува това за ПОМИЯТА ми хареса много
 права си тук в този сайт много българи дойдоха да исипят своята ПОМИЯ по нас ПОМАЦИТЕ
то не беше малко но удържахме ПОМАКА не е шака работа какво ли не е видял та една ПОМИЯ ли.
Тук в този сайт дойдоха малко хора като хората на които още един път им целувам ръката
за разлика от вас а имено на това ме е учал корана когато видя по достоен човек от мен да му сторя път.
А имено господин С.Д. и господин ТЕО това са хора с които се гордея те никога няма да се огънат пред вас.

ibrahim65:
Господин Jack никога от истината не ме е било страх точно обратното вие се боите от нея.
Имено затова опожарихте тези архиви затова съсипахте дори нашите ГРОБИЩА да страх ви е.
Тук в този сайт се исказаха доста истини било то за нашият происход било то за нашата едентичност.
Лично на теб и твоите приятели които се редите тук няма за какво да ви благодаря ви е сте прочетен вестник.

А това за танците само ми кажи че искаш да танцуваш с мен било то танго било то валс нямаш проблеми само кажи.
Не ме е не ме е страх от вас ама изобщо заповядаите елате елате елате елате...............................
Само престанете с тези заплахи че вече ме дразните разбираш ли  Jack ако искаш да се гнусиш то погледни в угледалото.

jordanova:
Господин Ибрахим, притчата е на мястото си. След коментара ви към Стоянов. Тя е за вас, но вие не сте разбрал какво съм ви казала чрез нея. Аз не правя оценка тук  кой какъв е, но съм направила за себе си кой колко струва, като стойността му определям по много показатели, най вече по нивото му на възприемане, изразяване и показване на познания, независимо какви. Аз не съм тук, за да се боря с някого и да изливам помия. Любознателна съм и попаднах тук случайно, най-напред разглеждах снимки и слушах песни. Първият ми коментар тук, който написах беше изтрит, без да имам обяснение защо, не съм го и искала, това ме ядоса единствено заради труда, който положих да го изнамеря цитата и поместя със съответните обяснения върху него. Това ме провокира да се поразровя повече тук в темите и да се изкуша да пиша. Освен това в пощата получавам съобщения за темите , в които съм коментирала и влизам често, защото те са след всеки коментар. Вие, специално нищо съществено не пишете освен да нападате някой, чиито коментар не ви допада и това го обявявате като геройство от ваша страна и победа. Жалко за вас. Вие трябва да сте благодарен на тези, които мислят различно от вас и се опитват да ви дадат и други гледни точки, върху които да се замислите. Аз никога не бих била доволна , ако само ме хвалят, това би ме притеснило. Уважавала съм тези, които са открити и ми казват какво мислят право в очите повече от тези, които нямат мнение или не ми опонират и критикуват. Никога и не съм премълчавала това, което искам да кажа и съм печелила с това симпатии. Аз няма да загубя от това , ако спря да пиша тук, но вие ще загубите, ако не се държите на ниво и отправяте нападки и обиди към пишещите.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version