Български > Дискусии
Помаците - какви са били ?
ibrahim65:
Някой хора вече леят с тези западно европейски пътешественици изглежда источните са без мозък.
jordanova:
В момента чета тази книга, за мен е интересна гледната точка на хора минали през земите ни. Англия е била протурски насторена по това време, поради неприязънта си към Русия. Русия и Турция имат помежду си войни.
Човек трябва да чете и да пак да чете, защото колкото повече чете по-голям хаос настъпва в главата му, но трябва да продължи ,за да въведе ред в този хаос.
Хубаво е да имаш пристрастност, но това не ти помага, защото ограничеността се създава от самия теб, от собствените ти способности.
"А урокът е един. Всеки учи и интерпретира според неговите способности и ограничения. В училището на живота, денят в който не сме научили нещо ново, е наистина изгубен."
Stanislav Stoianov:
Ибрахиме, не се обаждай много защото се излагаш. Всеки път като си отвориш устата, все някоя простотия излиза. Не си особенно интелигентен и спри да го показваш! Това че си кон с капаци или пълен гьон, си е твой проблем. В последните два поста за които ме нападаш, съм направил копи/пейст на материали , които са интересни, като втория от тях дори предствлява реверанс към помаците от българите християни.
Честно, незнам какъв ти е проблема....? Изглежда страдаш от сериозни душевни терзания.....
ibrahim65:
Stanislav Stoianov ти ли си интелегента бе ти си РОБ бе РОБ.
Такива са били дедите ти и ти та и твойте деца ще са РОБЧЕТА това е истината.
С това лягаш с това ставаш с това ви въспитаваха от такива не се обиждам небой се.
Ти ли си интеегента та какво толкова каза дойде тук да ни кажиш че сме българи и че си интелигент.
Но на такива интелегенти аз имам доста интересно название ама нейсе да си остане на мен този път.
Не ти пука изобщо за нас ПОМАЦИТЕ теб те е страх за вас българите и имаш право да се страхуваш.
А сега продължавай да копираш от тук от там докато ти светне крушката или уври глават.
jordanova:
Купил си човек нова къща. А до него живял завистлив съсед. Ту подхвърлял боклук в двора му, ту друга гадост. Един ден човекът се събудил в добро настроение, излязъл на верандата, а там – ведро с помия. Той взел ведрото, излял помията, измил го и го напълнил с най-хубавите ябълки от градината си и тръгнал към съседа. Почукал на вратата, а онзи отвътре започнал да злорадства: "Най-накрая успях да го предизвикам!"
Отворил вратата и човекът му подал ведрото с думите:
- Кой с каквото е богат, това и дели с другите!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version