Български > Дискусии

Помаците - какви са били ?

<< < (242/325) > >>

daczo:
Subigi kurt,като турчън имаш най-много да кажеш какви са помаците.Заедно със своите приятели питаш някой съфоромци кой им плаща.За  личните данни.Кажи своето име и кой на тебе плаща ,да виеш срещу българите.Стига си скимтял за изчезващи българи.Няма да  стане през твоя живот..Аз мога да ти кажа от 15г. кой ми плаща.Кръвопиец, полски фабрикант.Помаците сами да ришат какви са били.Мисля че много добре знаят.Търсете,може да намерите турски фес от 4 век.Руини на джамия от 2 век.Има още една възможност.Османците докарали  кримските татари в Добруджа и помаците в Родопите.Научили се български от  комшийските български села. Проста  работа. Турци,които забравили турския и сега  трябва  да се учат.

Rasate:

--- Quote from: subigi kurt on November 10, 2011, 18:40 ---Къде съм казал че куманите са татари? Аз те питам защо булгарите постоянно се споменават с тюрките авари, кумани, печенеги, узи, монголци, карлуци и пр., но въпреки това ни дума не обелваш за тюркският произход на булгарите. Тук на всеки вече му е ясно че ти пишеш с писалката на тия дето ти плащат от отдел пропаганда. Защо ли още предпочиташ да си анонимен, ти поне няма от какво да се плашиш. ;) Научните хора винаги са толерантни а ти си пeeш все една и съща ужким с това ще допринесеш нещо за единната техническа нация но не виждаш ли че само пречиш за тая цел. Расате, хората вече четат и разсъждават аналитично. Престани най-после да втълпяваш на хората принадлежност защото хората още си държат на родовата памет  а тя е много по-различна от твоята пропаганда. Сега се сетихте за помаците за да не ви изчезне държавата. ;D  Късно е чадо!!!

--- End quote ---

Subigi-това не е вярно-може да се споменава от съвременните автори в някой държави поради едни или други политически влияния върху историята-но в историческите източници не е така.Още от преди Кубрат и Еспор българите се споменават като съседи на гърци,далмати и илири -т.е. че притежават същото землище като и в момента,източник показан от Мироки в произход на българите:

"В този текст написан от Козма Индикоплевст (527-565г.)
Са посочени местата с християни, като е направено по райони на народите и забележете българите на кого са съседите. (Тогава дори не е основана Велика България)"

http://www.pomak.eu/board/index.php?action=dlattach;topic=2650.0;attach=2462

Защо пиша-само поради едно нещо-истината-когато влязох за първи път в този сайт-прочетох едни небивалици доста далеч от обективната истина и видях,че тези небивалици се приемат от не добре осведомените като истина,което ме вбеси-затова съм тук-искам да се знае самата и неподправена истина.А не да се приемат нон сенс тези нямащи нищо общо с действителността като арабската,куманската и пр. теории.Да се публикуват едни снимки на някакъв османски паметник-и да се пишат,че датата на него е по нов стил,а не по хиджра-което също е небивалица-обикновеният човек не знае ,кога се приема това летоброение и лесно може да бъде манипулиран,че не виждаш ли паметника е от 13,14 век,което не отговаря на истината.

А и не съм анонимен-админите в сайта знаят името ми -а и за всички-казвам се Владимир Петков-мисля,че прозвището ми говори ясно за първото име ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Поздрави

havaika:

--- Quote from: Rasate on November 11, 2011, 09:43 ---Subigi-това не е вярно-може да се споменава от съвременните автори в някой държави поради едни или други политически влияния върху историята-но в историческите източници не е така.Още от преди Кубрат и Еспор българите се споменават като съседи на гърци,далмати и илири -т.е. че притежават същото землище като и в момента,източник показан от Мироки в произход на българите:

"В този текст написан от Козма Индикоплевст (527-565г.)
Са посочени местата с християни, като е направено по райони на народите и забележете българите на кого са съседите. (Тогава дори не е основана Велика България)"

http://www.pomak.eu/board/index.php?action=dlattach;topic=2650.0;attach=2462

Защо пиша-само поради едно нещо-истината-когато влязох за първи път в този сайт-прочетох едни небивалици доста далеч от обективната истина и видях,че тези небивалици се приемат от не добре осведомените като истина,което ме вбеси-затова съм тук-искам да се знае самата и неподправена истина.А не да се приемат нон сенс тези нямащи нищо общо с действителността като арабската,куманската и пр. теории.Да се публикуват едни снимки на някакъв османски паметник-и да се пишат,че датата на него е по нов стил,а не по хиджра-което също е небивалица-обикновеният човек не знае ,кога се приема това летоброение и лесно може да бъде манипулиран,че не виждаш ли паметника е от 13,14 век,което не отговаря на истината.

А и не съм анонимен-админите в сайта знаят името ми -а и за всички-казвам се Владимир Петков-мисля,че прозвището ми говори ясно за първото име ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Поздрави

--- End quote ---
Абе незнам за Вази булгарите,ама според Босфор ТВ(БТВ),българите от Памир и прабългария не са били повече от 15-20000 .Но с жестокости покорили помаци,славяни и траки.Помашките райони ако проследиш историята написана от поръчкови историци на БКП не са били под българско влияние повече от 300г от 13000 г "история" на България ;D
ФАКТ! ;)

daczo:
Може ли тази Босфор ТВ. ,да ти обясни как тези 15000-20000булгари победили първо византийската армия. Императора се направил на болен като избягал от булгарите(българите).Българите били така жестоки че славяните търсели закрила да не ги избият аланите.Тази теливизия къде е намерила помаци през 6-7век.От тези 15000-20000 българи,колко са били жени,старци и деца.На края излиза че римските лигеони били некъдърници. ;D Защо тези славяни и траки по-рано не си направили своя държава.По им харесвало да се бият със своите племина.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: daczo on November 13, 2011, 19:33 ---Може ли тази Босфор ТВ. ,да ти обясни как тези 15000-20000булгари победили първо византийската армия. Императора се направил на болен като избягал от булгарите(българите).Българите били така жестоки че славяните търсели закрила да не ги избият аланите.Тази теливизия къде е намерила помаци през 6-7век.От тези 15000-20000 българи,колко са били жени,старци и деца.На края излиза че римските лигеони били некъдърници. ;D Защо тези славяни и траки по-рано не си направили своя държава.По им харесвало да се бият със своите племина.

--- End quote ---

dazco, мътни са ти тези неща, по-добре тези ги свири на rasate  а той да ти поиграе '' Умиращия Лебед '' от Чайковски. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version