Български > Дискусии
Помаците - какви са били ?
Jack:
Една интересна история след 1878 г.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1056200
Hat:
--- Quote from: Jack on September 30, 2011, 11:45 ---Една интересна история след 1878 г.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1056200
--- End quote ---
Нищо интересно в статията ама ней се.Мька,мька и то голяма мька още след освобождението та до днес.
Hat:
--- Quote from: daczo on September 30, 2011, 10:25 ---Хат,бъдете каквито искате.Когато има дискусия,има и различни мнения.Който използва епитети,трябва да е готов и да ги услуша.Аз толкова зная,че ушити ще те заболят.Спокойствие не на всяка цена.
--- End quote ---
Ти си убеден атакист- националист.Вие знаете всичко и решението за вас е да ни няма.Да ама не казваше един умен журналист от близкото минало ще ви се наложи да ни тьрпите щото без нас сте хептен зле, така че спокойствие на всяка цена за такива,като вас.
Kaplan:
--- Quote from: daczo on September 30, 2011, 08:48 ---Когато българина в своята държава е наричан,, гяур,РОБ.,.Катуница ще бъде началото.Етнически мир не било и не може да има.
--- End quote ---
А помаците не са ли в своята държава?
Svetlina:
--- Quote from: muti6 on September 29, 2011, 23:16 ---Сега е модерно да си Ислямофоб!!!Има хора в тази държава,които търсят ОМРАЗАТА,насаждат я и я налагат.И един съвет към теб Светлина,когато пишеш за Исляма би било редно да имаш минимални познания за него.При теб има дифицит на знание!Искаш ли да промениш начина,по който другите гледат на теб,първо промени начина,по който ти сама се отнасяш към себе си.Лека вечер!
--- End quote ---
1) Да, верно е, че съм дисциплинирана, но истина е, че съм против всякакви нападателни прояви водещи до насилствено налагане на чужда воля над когото и да било, независимо в коя област на живота - така съм устроена, както и съм готова за диалог.
2) Вероятно от твоя гледна точка имам липса на знания, но прочети Тарих Рамадан от Швейцария, Анри Булад от Египет... или си изкажи мнението под стенограмата -статия "Колкото по-мюсюлманин, толкова по-гражданин" препечатана от в."Народна култура" в сайта, пък тогава ще си говорим.
Ако ще си говорим обаче с изтъркани приказки както започва постинга ти - като журналистите и политиците - не виждам смисъл от обмяна на мисли, честно казано.
3) А що се отнася до отношението към себе си същото важи и за теб, за вярващи и невярващи. Ех, най-трудно е да се види човек отстрани, Мутиш.
Приятен ден от мен.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version